Φύση τουρισμός

O Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, συνεχίζει την προσπάθεια να προβάλλει το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, οργανώνοντας ‘’εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας’’.

 

Ο σύλλογος απευθύνεται  στα μέλη και τους φίλους του, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες του.

 

Σε συνέντευξη του, ο κ. Γκουτζιούλης Στέφανος, μέλος τους ΕΟΣ, τόνισε πως οι περισσότεροι έχουν ακούσει για την αιμοδοσία γενικά αλλά δεν ξεκινούν από μόνοι τους να πάνε να δώσουν αίμα και γι’ αυτό ο ΕΟΣ καταβάλλει μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση. Η αιμοδοσία, όπως τόνισε, διαρκεί λίγα λεπτά αλλά χαρίζει σε κάποιους άλλους ανθρώπους μια ολόκληρη ζωή.

 

 

 

Αναλυτικότερα η αιμοδοσία που οργανώθηκε από τον ΕΟΣ, θα πραγματοποιείται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο από τις 20/5 έως τις 25/5 από τις 8:30 π.μ έως τη 1:30 μ.μ και από τις 6:00 μ.μ έως τις 8:00 μ.μ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η 12η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο ΕΟΣ και ευελπιστεί να ευαισθητοποιηθούν όλοι προκειμένου να συμβάλλουν στην μεγαλύτερη ίσως  πράξη αλληλεγγύης από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

 

aimodosia

 

Τέλος όπως μας πληροφόρησαν μέλη του ΕΟΣ, το αίμα το οποίο θα προσφέρουν οι πολίτες θα καταχωρείται στην προσωπική τους κάρτα και αν τυχόν στο μέλλον προκύψει κάποια ανάγκη για αίμα στους ίδιους ή σε συγγενικά τους πρόσωπα, θα  μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους από την εθελοντική αιμοδοσία.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: