Φύση τουρισμός

 

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 ιατρική ομάδα πολλών ειδικοτήτων θα επισκεφτεί την Γορτυνία και συγκεκριμένα το χωριό Λυσσαρέα, και θα προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους. Στην ομάδα θα συμμετέχει Παθολόγος, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Οδοντίατρος, Ψυχολόγος, Γυναικολόγος κ.ά.

Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση αυτής της κοινωνικής παροχής πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, του Δήμου Ιλίου, του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου και του Συλλόγου Λυσσαρεωτών. Η πρώτη επίσκεψη θα έχει επίκεντρο την Ηραία και θα επαναληφθεί και σε άλλα απομεμακρυσμένα χωριά του δήμου μας.

Ώρα έναρξης των εξετάσεων: 10:00 π.μ.

Ο Δήμος Γορτυνίας θέτει υπό την αιγίδα του την κοινωνική αυτή εκδήλωση και θα διευκολύνει την μεταφορά στο χωριό Λυσσαρέα, με την διάθεση ενός λεωφορείου, για να εξυπηρετήσει εκείνους που δεν μπορούν να κινηθούν με δικό τους μέσον. Τα δρομολόγια θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, να επικοινωνούν με τα γραφεία του Δήμου Γορτυνίας για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στα τηλέφωνα: 2795360330, 2795360313.

Διαβάστε την Ανακοίνωση

Γραφείο Τύπου Δήμου Γορτυνίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: