Φύση τουρισμός

 

 

Η τρικομματική κυβέρνηση έχει στόχο να εκποιήσει κάθε πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού Δημοσίου, τηρώντας επακριβώς τις επιταγές της τρόικας.

Μετά τον ΟΠΑΠ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με τις σημερινές δηλώσεις τόνισε ότι ο επόμενος στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων  της  ΔΕΗ, στην διάσπαση και διάλυσή της.

Η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ η οποία έχει συμβάλλει στον εξηλεκτρισμό και στην πρόοδο της χώρας. Μιας Δημόσιας Επιχείρησης αναντικατάστατης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και επί της ουσίας κερδοφόρας.

Μιας εταιρείας στην οποία, στα τόσα χρόνια λειτουργίας της, ο Ελληνικός λαός έχει επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ σε πάγια περιουσιακά στοιχεία.

Ο Ελληνικός λαός δεν έχει εξουσιοδοτήσει την κυβέρνηση να ξεπουλήσει την χώρα και τις Δημόσιες Επιχειρήσεις της στρατηγικής σημασίας. Δεν έχει δώσει καμία «λευκή επιταγή».

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αφού κυβέρνησαν τη χώρα για τόσα χρόνια και κυριολεκτικά την διέλυσαν, έρχονται σήμερα να ολοκληρώσουν το έργο τους συνεπικουρούμενοι από την «κυβερνώσα αριστερά»

Οι ευθύνες και των τριών είναι βαρύτατες.

Για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει την εγκληματική και καταστροφική απόφασή της να ξεπουλήσει και να διαλύσει  την ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ έχει ανάγκη από ένα στρατηγικό πλάνο εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης και όχι από διάσπαση  διάλυση και ξεπούλημα που προωθεί η συγκυβέρνηση.

Η κυβέρνηση και οι δήθεν επενδυτές πρέπει  να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει κανένα ξεπούλημα της ΔΕΗ ή άλλης εταιρείας του ενεργειακού τομέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: