Φύση τουρισμός

Σύσκεψη για την πυροπροστασία έλαβε χώρα στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης, υπό την προεδρία του Γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, κ. Αγγελάκα.

 

Στην σύσκεψη παρευρέθησαν ο κ.Γεωργόπουλος, υποστράτηγος ελληνικής αστυνομίας, , ο κ.Γιόβας, αρχιπύραρχος της πυροσβεστικής, εκπρόσωποι α’ και β’ βαθμού αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και του πεζικού.

 

SAM_2762

 

Κατα την είσοδο του στον χώρο της σύσκεψης  ο κ.Αγγελάκας τόνισε την σπουδαιότητα της συνάντησης αυτής μεταξύ όλων των εκπροσώπων των υπηρεσιών που σχετίζονται με την δασοπυρόσβεση, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: ‘’Σήμερα βρεθήκαμε εδώ γιατί η Ελλάδα δεν αντέχει να ζήσει φαινόμενα μεγάλων πυρκαγιών όπως τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος τα στοιχεία δείχνουν πως θα έχουμε ίσως το θερμότερο καλοκαίρι όλων των εποχών. Έτσι λοιπόν εκτελώντας και την απόφαση του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της πυροπροστασίας, βρεθήκαμε όλοι εδώ, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα πιθανά προβλήματα γύρω από την οργάνωση της πυροπροστασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα(18,4 εκατ) δόθηκαν έγκαιρα και απαιτώ από τους δημάρχους σύντομα να μου γνωστοποιήσουν το πού και με ποιο τρόπο θα επενδύσουν αυτά χρήματα. Θα περιμένω να δω τον προγραμματισμό τους σχετικά με θέματα πυροπροστασίας για να αποφύγουμε θλιβερά φαινόμενα των προηγούμενων ετών’’.

 

SAM_2754

 

SAM_2751

 

SAM_2752

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: