Φύση τουρισμός

Στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα χτες στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης, παρευρέθησαν κάτοικοι από την περιοχή «Μπέλμπερη» Μαντινείας, προκειμένου να πάρουν θέση για το θέμα «Γνωμοδότηση σχετικά με τον καθορισμό οριογραμμών ρέματος μήκους 270,00 μ., παραπλεύρως της ιδιοκτησίας Βιονεργειακή Α.Ε.».

 

Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση αφορούσε την απόφαση που καλείται να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μελέτη, η οποία συντάχθηκε από τον «Χωροβάτης Α.Ε.» και ελέγχθηκε από Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, προκειμένου η υπόθεση να προχωρήσει στην Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να λάβει έγκριση.

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι της εταιρείας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικροεντάσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν εξελίχθηκαν σε σοβαρότερα επεισόδια.

 

Μετά από πολλές ώρες εξαντλητικής συζήτησης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την δημιουργία μιας επιτροπής, η οποία θα απαρτίζεται από τους μηχανικούς και τεχνικούς συμβούλους του Δήμου, της Βιονεργειακής καθώς και από κατοίκους με απώτερο σκοπό να γίνει μία μελέτη και να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει μία λύση προκειμένου να σταματήσουν οι εντάσεις στην περιοχή.

 

Τέλος αποφασίστηκε να σταλεί αίτημα προς την περιφέρεια προκειμένου να περιμένει τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης πριν προχωρήσει στην οριοθέτηση του ρέματος.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: