Φύση τουρισμός

Το Σάββατο 15 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Πετρινού.

Ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής του πολιτικής και με σύνθημα “Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ”  θα πραγματοποιήσει δράση συλλογής φαρμακευτικού υλικού το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.231891.1

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Τρίπολη θα παραληφθούν από τους υπευθύνους του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Τρίπολης. Η διαλογή και κατηγοριοποίηση των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους του παραπάνω φορέα.

Αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση προκειμένου να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που μας χρειάζονται.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: