Φύση τουρισμός

Ο κ. Κούλης Κανέλλος, πρώην αξιωματικός της αστυνομίας και αντιδήμαρχος Γαλατσίου, μαζί με μια ομάδα κατοίκων κατήγγειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την ύπαρξη ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στην οδό Καραισκάκη 23, το οποίο όπως τόνισε, αποτελεί εστία μόλυνσης και πιθανό κίνδυνο τόσο για τα παιδιά που παίζουν στην παιδική χαρά ακριβώς απέναντι από το οίκημα όσο και για τους περαστικούς.

2

Όπως μας είπε ο κ. Σταυρόπουλος Ηρακλής, κάτοικος της περιοχής το σπίτι έχει μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης τοξικομανών, ενώ είναι γεμάτο από τρωκτικά και αδέσποτα ζώα.

 

Οι κάτοικοι μας ενημέρωσαν πως απευθύνθηκαν στους αρμόδιους στο Δημαρχείο, γνωστοποιώντας τους την κατάσταση, αλλά όπως μας είπαν με πικρία κανένας δεν επιλήφθηκε της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η παρούσα κατάσταση στην περιοχή του Σεχίου να επιδεινώνεται καθημερινά.

 

10

 

Ο κ.Κανέλλος πιο συγκεκριμένα μας ενημέρωσε πως παλαιότερα είχε επισκεφθεί επανειλημμένα τον τότε αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ.Ταλούμη, ο οποίος του υποσχέθηκε πως θα λυθεί το θέμα αλλά η κατάσταση παραμένει ως έχει εδώ και πέντε χρόνια τουλάχιστον.

 

Οι κάτοικοι συγκέντρωσαν πενήντα υπογραφές για το ζήτημα αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να τοποθετηθούν κορδέλες ασφαλείας γύρω από το σπίτι, οι οποίες σύντομα κόπηκαν, με αποτέλεσμα το σπίτι αυτό να αποτελεί και πάλι κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα μικρό κοριτσάκι κινδύνευσε όταν λίγα μέτρα μπροστά από το σημείο που περπατούσε έπεσαν κάποια κεραμιδιά. Ευτυχώς το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε, ως εκ θαύματος, όπως μας ανέφερε ένας κάτοικος.

6

 

Τέλος, ο κ.Κανέλλος, ζήτησε από τους αρμοδίους να αφήσουν τα έργα βιτρίνας και να ενδιαφερθούν για το πρόβλημα αυτό πριν θρηνήσουμε θύματα.

5

3

8

9

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: