Φύση τουρισμός

 

Σας ενημερώνουμε ότι 2 (δύο) τμήματα επιπέδου Α1 ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στο Δήμο Τρίπολης το μήνα Μάιο. Τα μαθήματα εάν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον μπορούν να υλοποιηθούν σε όλο το Νομό Αρκαδίας .

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι μετανάστες τις γνώσεις για την ομαλότερη ένταξη τους στην κοινωνία.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών ), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών) και Β1 με έμφαση στην κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου (διάρκειας 195 ωρών).

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει :

  1. Να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής
  2. Να προσκομίσουν φωτοτυπία διαβατηρίου
  3. Φωτοτυπία άδειας παραμονής.(Όσον αφορά στους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης  δεν χρειάζεται άδεια παραμονής)
 

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :

1)  Στην έδρα του Κ.ΔΒ.Μ του Δήμου Τριπόλεως , ( Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη   τηλ. 2710 – 232524 ,   Καθημερινά εκτός Πέμπτης  : 09:30-12:30 , Υπεύθυνος προγράμματος : Σπυρόπουλος Ηλίας )

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: