pateras«Εάν µια µέρα µε δεις "γέρο"... εάν λερώνοµαι όταν τρώω και δεν µπορώ να ντυθώ... έχε υποµονή. Θυµήσου πόσο καιρό µου πήρε για να σου τα µάθω...

Εάν όταν µιλάω µαζί σου επαναλαµβάνω τα ίδια πράγµατα, µην µε διακόπτεις, άκουσε µε. Oταν ήσουν µικρός κάθε µέρα σου διάβαζα το ίδιο παραµύθι µέχρι να σε πάρει ο ύπνος.

Όταν δεν θέλω να πλυθώ µην µε µαλώνεις και µην µε κάνεις να αισθάνοµαι ντροπή... Θυµήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά µου στις νέες τεχνολογίες, δώσε µου χρόνο και µη µε κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υποµονή να σου µάθω το αλφάβητο. Οταν κάποιες φόρες δεν µπορώ να θυµηθώ ή χάνω τον συνειρµό των λέξεων, δώσε µου χρόνο για να θυµηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω µην θυµώνεις... Το πιο σπουδαίο πράγµα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είµαι µαζί σου και κοντά σου και να µε ακούς.

Όταν τα πόδια µου είναι κουρασµένα και δεν µου επιτρέπουν να βαδίσω µην µου συµπεριφέρεσαι σαν να ήµουν ένα "βάρος", έλα κοντά µου µε τα δυνατά σου µπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν µικρός και έκανες τα πρώτα σου βήµατα.

Όταν λέω πως θα ήθελα να "πεθάνω"... µη θυµώνεις, µια µέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που µε σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία µου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια µέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη µου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόµο. Αφιέρωσε µου λίγο από τον χρόνο σου, δώσε µου λίγο από την υποµονή σου, δώσε µου έναν "ώµο" για να ακουµπήσω το κεφάλι, µε τον ίδιο τρόπο που το έκανα και εγώ για σένα.

Βοήθησέ µε να περπατήσω, βοήθησέ µε να τελειώσω τις ηµέρες µου µε αγάπη και υποµονή.

Σε αντάλλαγµα θα σου δώσω ένα χαµόγελο και την απέραντη αγάπη που πάντα έτρεφα και είχα για σένα.

Σε αγαπώ παιδί µου...»

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: