κουικ παπαδΤην Τετάρτη 18-11-2015 μετά από επιθυμία και των δύο πλευρών και προσυνεννόηση, έγινε επίσημη επίσκεψη του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κ.Τέρενς Κουίκ με συνεργάτες του στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ.Διονύσιο Παπαδόπουλο. Στην συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν από πλευράς Δήμου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χίνης, οι πρώην Δήμαρχοι κ. Τσιριγώτης και κ.Φουσέκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Δάρρας, κ.Γιώτης και κ. Δούκουρης, τέθηκαν από την Δημοτική Αρχή και συζητήθηκαν διεξοδικά κυρίως τα θέματα:
(α) Προβλήματα στελέχωσης και λειτουγίας του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης
(β)Αναγκαίες ενέργειες από την Πολιτεία για την συνδετήρια οδό
(γ)Το έργο της Τηλεθέρμανσης στο ΕΣΠΑ


Για την συγκεκριμένη ατζέντα θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες και αναλυτικός διάλογος με σχετικά έγγραφα για την πλήρη ενημέρωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών.
Ο κ.Κουίκ διαβεβαίωσε την Δημοτική Αρχή ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει τη θέση του Δήμου Μεγαλόπολης ως δεύτερου ενεργειακού κέντρου της χώρας και ότι θα δώσει προτεραιότητα για την επίλυση χρονίζοντων προβλημάτων της περιοχής.
Ο κ.Παπαδόπουλος από την πλευρά του, με το τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε για την τιμητική αλλά και ουσιαστική επίσκεψη του υπουργού και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι προσωπικά ο κ.Κουίκ θα σταθεί συμπαραστάτης στον αγώνα που κάνει ο Δήμος για τα μεγάλα θέματα της περιοχής.
Εκ του Δήμου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: