xoreftesΕκτός από Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που έχει ποικιλία εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που καλύπτουν όλες σχεδόν τις απαιτήσεις και ο Δήμος Μεγαλόπολης με την ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεων δείχνει πως έχει "πιάσει το νόημα" και οι εκδηλώσεις είναι αρκετά προσεγμένες, με συναυλίες, χορευτικά, αξιοποίηση του ντόπιου δυναμικού αλλά και θεατρικές παραστάσεις που έχουν ξεχωρίσει, όπως οι Τρωάδες και ο Πλούτος. Μάλιστα "Ο Πλούτος" με τον Κιμούλη θα παιχθεί στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης. Για πρώτη φορά δίνεται παράσταση στο θέατρο, την περσινή χρονιά δόθηκε συναυλία, και σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. Η παράσταση "Πλούτος" είναι χορηγία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Δήμο Μεγαλόπολης


ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρική παράσταση «Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ» του Αλέκου Σακελάριου από το B΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων σε σκηνοθεσία της Έφης Πίκουλα. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ.
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ: Νοσταλγικές μελωδικές αναμνήσεις στο διάβα των εποχών, από το μουσικό σχήμα «ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ». Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτό το μουσικό ταξίδι. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρική παράσταση «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» του Δημήτρη Ψαθά από την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης. Στον προαύλειο παράπλευρο χώρο του ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ. Είσοδος ελεύθερη.
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συναυλία με την ερμηνεύτρια ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ. Σε ενα πρόγραμμα όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο και στο τέλος της βραδιάς μένει μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Θεατρική παράσταση «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη από το ΔΙΑ ΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ, με τις ηθοποιούς Μαίρη Βιδάλη & Ελένη Ροδά σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στον προαύλειο παράπλευρο χώρο του ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παιδική Εκδήλωση με ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ από το «ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» της Ελένης Κουσκουρέλου. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.30Μ.Μ.
ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Παιδική ψυχαγωγική-εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ» από το «ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» της Ελένης Κουσκουρέλου. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Αφιέρωμα στο ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ από τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Αφήγηση παραμυθιών κάτω από το φως των αστεριών. Από το «ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» της Ελένης Κουσκουρέλου. ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΧΡΑΝΩΝ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.30Μ.Μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ του τόπου μας. Από τη λαογράφο Θεοδώρα Σπανού. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΟΒΟΥ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Συναυλία με τους ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΙΣΣΗ. Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Μουσική Βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες στον ουρανό της νύχτας, από το μουσικό σχήμα «ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ». ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΙΤΑΙΝΑΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ
ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Μουσική Βραδιά με διαχρονικές και νοσταλγικές μελωδίες στον ουρανό της νύχτας, από το μουσικό σχήμα «ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ». ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Συμμετέχουν: η «χορευτική ομάδα ΓΡΥΠΕΣ», ο «χορευτικός Σύλλογος Ποντίων ΣΕΡΡΑ», ο «Σύλλογος Αθλητικού Χορού Καλαμάτας ΞΕΝΙΑ» ο «Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης» Με τη συνεργασία του Χορευτικού Ομίλου Μεγαλόπολης. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00Μ.Μ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Θεατρική παράσταση «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη από το θίασο του Γιώργου Κιμούλη. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης κ.α. Σκηνοθεσία Γιώργος Κιμούλης. ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Παιδική Θεατρική παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ» από το Θίασο της Γιούλης Ηλιοπούλου. ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8.00Μ.Μ. Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: