tsirigotis spirosΜε πολύ μεγάλη επιτυχία, σε θερμό κλίμα, στην κατάμεστη από Δημότες αίθουσα του κέντρου "ΑΣΤΟΡΙΑ" πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και η ανάδειξη του υποψηφίου Δήμαρχου της Δημοτικής Ενότητας. Με πανηγυρικό τρόπο και μέσα σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού τα μέλη της παράταξης επαναβεβαίωσαν ότι επικεφαλής της μάχης των δημοτικών εκλογών θα είναι ο Σπύρος Τσιριγώτης.


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενότητας ευχαρίστησε τον Δημοτικό σύμβουλο και π. Δήμαρχο Γόρτυνος κ. Μιχόπουλο Κώστα που τον πρότεινε να είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως επίσης ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την αγάπη την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του δείχνουν για άλλη μια φορά.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σπύρος Τσιριγώτης "ενωμένοι, μαζί με όλους του δημότες θα δώσουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών και θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο, γιατί για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι πολίτες, αντίπαλοι συνδυασμοί, αντίπαλοί μας είναι τα κοινά προβλήματα" και ζήτησε την εξουσιοδότηση από τα μέλη της παράταξης να προχωρήσει σε διάλογο για την αναζήτηση συνεργασιών με παρατάξεις, κινήματα πολιτών και πρόσωπα χωρίς ηγεμονισμούς και προαπαιτούμενα με ένα και μοναδικό σκοπό, όχι την εκλογική νίκη η οποία είναι βέβαιη, αλλά την ενότητα όλων των δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας, που θα θέλουν να τραβήξουν μπροστά και να αλλάξουν τώρα την πορεία και τον προσανατολισμό του Δήμου, αφήνοντας πίσω τη στείρα αντιπαράθεση, την αδιαφορία και όλα όσα μας κρατούν στάσιμους και αδρανείς.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: