mantas

astrosnews.gr

Τον αντιδήμαρχο Π. Μαντά προτείνουν για υποψήφιο Δήμαρχο, ο σημερινός Δήμαρχος κ. Μ. Σκαντζός, οι αντιδήμαρχοι Δ. Γκαύρος και Γ. Σαβούρδος, ο πρόδρος του ΔΣ Κ. Σίδερης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ Δ. Αρφάνης. Με ανακοίνωσή της η ηγετική ομάδα της δημοτικής αρχής εμφανίζεται ενωμένη για την επόμενη ημέρα, διαλύοντας τις φήμες που μιλούσαν για διαφοροποιήσεις μετά την απόφαση Σκανζτού, προτείνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητα του Π. Μαντά στις διαδικασίες της παράταξης, που θα γίνουν τη Δευτέρα, 13/1, 6.00 μμ.
Δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Η παράταξη μας, που υπηρετώντας με συνέπεια την λαϊκή εντολή από τις εκλογές του 2010, νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου με πλήρη διαφάνεια, αποκατάστησε τη φερεγγυότητα σε όλες τις συναλλαγές του και πραγματοποιεί όλα τα μικρά και μεγάλα έργα υποδομών, ξεκινά ενωμένη τον νέο αγώνα ενόψει των εκλογών του Μαΐου για τη νέα δημοτική περίοδο.

Μετά την ανακοίνωση του αρχηγού μας, Δήμαρχου Μανώλη Σκαντζού και την συνάντηση των εκλεγμένων μελών, προσκαλούμε όλους όσους συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της πρώτης νίκης, σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 13-1-2014 και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ύστερα από συζήτηση που έγινε σήμερα, 10-1-2014, οι παρακάτω υπογράφοντες αποφασίσαμε να προτείνουμε στην παράταξη, υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του 2014 να είναι ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς

Ενωμένοι νοικοκυρέψαμε, δημιουργήσαμε, συνεχίζουμε.........

Ο Δήμαρχος Μανώλης Σκαντζός

Ο αντιδήμαρχος Γκαύρος Δημήτρης

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαβούρδος

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς

Ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σίδερης

Ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Δημήτρης Αρφάνης

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: