Την εξέλιξη των εργασιών, στην παιδική χαρά της Στοάς Αθανασιάδη, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Δευτέρας (28/9/2020).

Ο κ. Τζιούμης επισκέφθηκε το σημείο όπου εξελίσσονται οι εργασίες και ήδη στην παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί τα όργανα, έχει γίνει ελαιοχρωματισμός της περίφραξης, σβήστηκαν τα γκράφιτι, ενώ θα τοποθετηθεί και το κατάλληλο δάπεδο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, τόνισε: «Προχωράμε το πρόγραμμα για την δημιουργία 15 νέων, συγχρόνων κα πιστοποιημένων παιδικών χαρών, μέσα στην πόλη, αλλά και σε κάποια χωριά του Δήμου μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παιδικές χαρές σε τοπικές κοινότητες, μέσα από το πρόγραμμα Leader.

Περισσότερα...

Ως φετινό παράδειγμα για τη νεολαία χαρακτήρισε την Άλωση της Τριπολιτσάς, ο Δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, σε δηλώσεις του, μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων, το πρωί της Κυριακής (27/9/2020), στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων και στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Νωρίτερα, είχε τελεστεί Αρχιερατική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, παρουσία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση, του βουλευτή Αρκαδίας, Γιώργου Παπαηλιού και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Περισσότερα...

dimarxioΜετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη (30/08) με κύριο θέμα την οριστική παραχώρηση των κτηρίων του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής παραχώρησε συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Γιώργου Γιαννόπουλου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιου Κατσή, του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτριου Παυλή, του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Μίλτου Ζαμπάρα και του διοικητή του νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρου Τομάρα.

Περισσότερα...

tzioymisΤα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και στα οποία αναφέρθηκε ο επικεφαλής , Τζιούμης Κωνσταντίνος, είναι τα εξής:
Καταρχάς, έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές του night run. Τέτοιες εκδηλώσεις, δήλωσε, πρέπει να γίνονται από συλλόγους της περιοχής μας, με την στήριξη του Δήμου, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες μας, τις ομορφιές και την άριστη φιλοξενία της περιοχής μας και να λειτουργούν ως διαφημιστές μας.
Για το θέμα του μνημοσύνου των απαγχονισθέντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής αυτό που εμείς είπαμε στο δημοτικό συμβούλιο είναι ότι δεχόμαστε βέβαια την συγνώμη του προέδρου για την αβλεψία, να μην έχουν δίσκο με σιτάρι στο μνημόσυνο, αλλά του επισημάναμε να ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι προσεβλήθησαν ιδιαίτερα, με αυτή την αμέλεια από την πλευρά της δημοτικής αρχής και από την καθυστέρηση για την πραγματοποίηση του μνημοσύνου.

Περισσότερα...

5f4772acf99fa4e8cf5c2fc67e0dd378 LΤο Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί 5 Ιουνίου 2018, ο Πρόεδρος και ο προπονητής της Elite swim team από το Κουβέιτ, με στόχο την επέκταση των αθλητικών τους δραστηριοτήτων στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό κολυμβητήριο της Τρίπολης, που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά κολυμβητήρια στην Ελλάδα .

Περισσότερα...