dimotiko simboylio tripolisΣας καλούμε την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018.
Χριστουγεννιάτικος στολισμός- Δράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και εκδηλώσεις εορτασμού για τα Χριστούγεννα 2017- Πρωτοχρονιά 2018
Διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων 2017 και Πρωτοχρονιάς 2018
Οργάνωση – λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλ. Πετρινού Δήμου Τρίπολης από 6/12/2017 – 7/1/2018.
Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο κλήσεων παραβάσεων Κ.Ο.Κ.
Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης
Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού και Δημοτικού Φόρου
Λήξη μίσθωσης έκτασης στη θέση «Αγία Θυμιά» της Τ.Κ. Νεστάνης
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Αίτημα έγκρισης αλλαγής εταιρειών και εγγυητή της για τη μίσθωση του φούρνου στην Τ.Κ. Αλέας.
Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.
Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών από τέλη ύδρευσης.
Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κατανομή μέρους χρηματοδότησης του τέλους ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Αποψίλωση αγροτικών δρόμων στην Τ.Κ. Δόριζας Δ.Ε. Βαλτετσίου».
Έγκριση πρωτοκόλλου καταστροφής άχρηστου υλικού/παγίων
Συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην «Αμφυκτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων»
Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στην φερόμενη ιδιοκτήτρια Νίκη Γεωργακοπούλου συζ. Πίκουλα, για οικοπεδική έκταση στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας «ΦΙΛΙΚΩΝ»
Ορισμός Επιτροπής για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης και διαμόρφωση τμήματος οδού στην Τ.Κ.Μανθυρέας»
Οικονομική ενίσχυση
Οικονομική ενίσχυση
Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας όπως προβλέπεται από το Ν.Δ. 57/73 και την 2673/2011 ΚΥΑ. Με σκοπό την κάλυψη δαπανών αντικατάστασης οικοσκευής λόγω πλημμύρας την 25η Ιουνίου 2016.
Αναμόρφωση προυπολογισμού για την κάλυψη δαπανών λειτουργικών αναγκών του Δήμου
Περί έγκρισης της αρ. 64/2017 Α.Δ.Σ. του Ν.Π. με την επωνυμία : «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Τρίπολης» Δήμου Τρίπολης
Περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης για την εκτέλεση της αρ. 12/2017 μελέτης με τίτλο: Διαχειριστικός έλεγχος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ για τις χρήσεις οικ. ετών 2011-2015
Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσίας
Έγκριση και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της με αρ. 55/2017 μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης που αφορά το έργο : «Βελτίωση της λειτουργικότητας και ανάδειξη του ευρύτερου χώρου που περιβάλλει τον αρχαιολογικό χώρο Αλέας Αθηνάς και το μουσείο με τη δημιουργία αρχαιολογικού περιπάτου»
Παραλαβή Α΄σταδίου – Οριστική Αρχιτεκτονική Μελέτη με τίτλο: «Διαμόρφωση Δημοτικού Χώρου και κατασκευή κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στην Τ.Κ. Πικερνίου Δ.Ε Μαντινείας Δήμου Τρίπολης»
Παραλαβή Α΄σταδίου – Οριστική Αρχιτεκτονική Μελέτη με τίτλο «Διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου και δημιουργία κυλικείου στην Τ.Κ. Βουρβούρων Δ.Ε.Σκιρίτιδας Δήμου Τρίπολης»
Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων ιδιοκτησίας Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας με Κ.Α. 04Α01001 στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
Παράταση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης τμήματος 12,00 τ.μ. του Σπετσεροπούλειου Άλσους της Τ.Κ. Ασέας στον Επιστημονικό Σύλλογο Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής Ασέας
Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Δαβιωτών
Έγκριση της υπ’ αριθμ. 43/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του γυμναστηρίου του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου για την πραγματοποίηση δωρεάν μαθημάτων παραδοσιακών χορών στους μαθητές του σχολείου
Έγκριση της υπ’αριθ. 42/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Παραχώρηση χρήσης χώρων του διδακτηρίου του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης (εργαστήρι χειροτεχνίας με θέμα τα Χριστούγεννα)»
Έγκριση της υπ’αριθ. 41/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα : «Παραχώρηση χρήσης χώρων του διδακτηρίου του 8ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, για τη διεξαγωγή των Εξετάσεων DELF του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας»
Απευθείας εκμίσθωση περισσεύματος δημοτικής βοσκήσιμης έκτασης (περίσσευμα βοσκής) της Δ.Ε. Φαλάνθου για το έτος 2017
Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης χιονοπτώσεων – χιονοθύελλας και παγετού Δήμου 2017-2018
Περί συνδρομής προυποθέσεων για κάλυψη θέσεων μονίμου προσωπικού από πίνακες διοριστέων προηγούμενων προκηρύξεων του Δήμου με τη διαδικασία της παρ. 14 του άρθρου 17 του ν. 2190/1994

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: