Την εξέλιξη των εργασιών, στην παιδική χαρά της Στοάς Αθανασιάδη, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί της Δευτέρας (28/9/2020).

Ο κ. Τζιούμης επισκέφθηκε το σημείο όπου εξελίσσονται οι εργασίες και ήδη στην παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί τα όργανα, έχει γίνει ελαιοχρωματισμός της περίφραξης, σβήστηκαν τα γκράφιτι, ενώ θα τοποθετηθεί και το κατάλληλο δάπεδο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, τόνισε: «Προχωράμε το πρόγραμμα για την δημιουργία 15 νέων, συγχρόνων κα πιστοποιημένων παιδικών χαρών, μέσα στην πόλη, αλλά και σε κάποια χωριά του Δήμου μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παιδικές χαρές σε τοπικές κοινότητες, μέσα από το πρόγραμμα Leader.

Σε δύο μήνες περίπου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στις 15 παιδικές χαρές, ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.

Στη Στοά Αθανασιάδη, που είναι από τα χαρακτηριστικά και πολύ ωραία σημεία της πόλης, θα γίνει μια επιπλέον αισθητική παρέμβαση στις πέργκολες και στα παγκάκια, που έχουν φθαρεί, ώστε ο χώρος να χρησιμοποιείται από κάθε δημότη.

Με συνεχή βήματα, προσπαθούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα των συνδρομητών μας, στην πόλη και στα χωριά, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, ενώ υποβάλουμε προτάσεις για την κεντρική πλατεία Αγίου Βασιλείου και για άλλες παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά μας».

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: