Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας δημοτικής παράταξης «Τρίπολη. Ενωμένοι Μπροστά» από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη την Παρασκευή 7 Απριλίου στον ιστορικό χώρο του «Μεγάλου Καφενείου».

Στην ομιλία του ο κ. Σμυρνιώτης περιέγραψε το στίγμα της νέας δημοτικής παράταξης το οποίο είναι υπερκομματικό τονίζοντας ότι: «Η ιστορία μας όρισε να κοιτάζουμε και να προχωρούμε Ενωμένοι Μπροστά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας πρόσωπα από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες. Αφήνουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και κοιτάζουμε ενωμένοι μπροστά, το αύριο του τόπου μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας πρόσωπα που στο παρελθόν βρεθήκαμε σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις και προχωράμε ενωμένοι συνθέτοντας γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες. Καλούμε τις νέες και τους νέους να καταθέσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τον Δήμο που θέλουν και ονειρεύονται. Συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο αξιοσύνης και ανανέωσης για την Τρίπολη. Επιλέγουμε τους άξιους, γιατί η επόμενη μέρα απαιτεί πολλή δουλειά, ολοκληρωμένο σχέδιο, τεχνοκρατική προσέγγιση. Επιλέγο»

Θέτοντας τους στόχους της επόμενης ημέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης επεσήμανε ότι: «Εμείς θέλουμε μια Τρίπολη εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και αυτοπεποίθηση. Όχι μια Τρίπολη που θα «πανηγυρίζει» για απολύτως αυτονόητες παρεμβάσεις. Αυτή είναι η βασική μας διαφορά με τον κ. Τζιούμη.».

Συνεχίζοντας ο κ. Σμυρνιώτης ανέλυσε τους βασικούς άξονες της ανάπτυξης του Δήμου η οποία θα στηριχθεί:

· Στην τουριστική ανάπτυξη, με δράσεις προβολής της Τρίπολης και την ανάδειξη της ξεχωριστής της ταυτότητας με την πραγματοποίηση έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου.

· Στην παραγωγή και κυρίως στην διάθεση των εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων του πρωτογενούς τομέα τα οποία πρέπει να αποκτήσουν - όλα - τίτλους ονομασίας προέλευσης.

· Στην αξιοποίηση της Γεωγραφικής θέσης με την ανάπτυξη διαμετακομιστικού κέντρου στην Ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης κατοχυρώνοντας έναν κομβικό ρόλο στα δίκτυα διανομής.

· Στην αξιοποίηση του Ρόλου της Τρίπολης ως Διοικητικού Κέντρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε ο τριτογενής τομέας να κυριαρχήσει τουλάχιστον σε περιφερειακό επίπεδο.

· Στην επιδίωξη διαπεριφερειακών χωροταξικών παρεμβάσεων, προκειμένου το αγροτικό, βιομηχανικό και τουριστικό προϊόν της Αρκαδίας να αποκτήσει εξωστρέφεια σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Καταλήγοντας ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι: «Κάθε Τριπολίτης θα ωφεληθεί από τη νέα εποχή δημιουργίας που θα ξεκινήσει στην Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή. θα τα διεκδικήσουμε.

Θα διεκδικήσουμε εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια. Αλλά και θα τα μετατρέψουμε με διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε μετρήσιμο έργο.

Γιατί θα είμαστε μια παράταξη διεκδίκησης όσων αξίζει ο τόπος μας.

Αλλά και σύγκρουσης αν χρειαστεί με οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο σε όσα αξίζουμε.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υπουργός Κώστας Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, o Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Νικόλαος Κωστόπουλος, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Κορυθίου Γιώργος Καρλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Αθανασιάδης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Ανδρέας Σύριος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογυιός, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκος Καραλής, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γεώργιος Κούβελας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας Γιάννης Γαληνός, ο Αντιπρόεδρος της ΤΑΠΤΟΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2000» Παναγιώτης Καμπισιούλης και ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Βασίλης Σαλάκος, ο Προέδρος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Αρκαδίας Κώστας Μακρόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ Βάλια Μαυραειδοπούλου, ο Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας Μάκης Πετρόπουλος, , οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Μπεντεβής και ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, η Γεν. Γραμματέας του Εμπρικού Συλλόγου Τρίπολης Άννα Γαβρήλου, ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας Μιχάλης Ορφανόπουλος, ο πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Κολλιόπουλος, οι πρώην Γενικοί Γραμματείς του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Καπόγιαννης και Στέλιος Λυμπεράκης, ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Ιωάννης Αγγελάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» Δημήτρης Κοσκινάς, Δημήτρης Τασιγιαννάκης, Χριστίνα Ζαμπαθά, Σταύρος Κουκάκης, Αγαμέμνων Μπουρτσουκλής, Ιωάννης Σαμπράκος, Ευάγγελος Νικήτας, Παναγιώτης Κοσκινάς, Στυλιανός Λουμπαρδιάς, Κωνσταντίνος Τρίκολας, Ιωάννης Παρασκευόπουλος και Βασίλης Ψυχογυιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Παυλή «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» Σωτήρης Παπαδημητρίου και Γιώργος Καρώνης , ο επικεφαλής της Παράταξης «Τρίπολη- Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ζαχαρίας Τσαμούλος, Ιμπραχήμ Φαχούρι και Χαράλαμπος Σταμάτης, οι πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,

Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ταλούμης, Αναστάσιος Κακλαμάνος, Γιώργος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Σταματόπουλος, Μαρία Εικοσιδέκα, Γιώργος Κάρλος, Πέτρος Καλτεζιώτης, Ρούλα Συνοδινού, Ηλίας Κάμαρη, Θεόδωρος Παλιογιάννης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Αθανάσιος Γκόφης και Σπύρος Δημόπουλος, πολλοί νυν και πρώην πρόεδροι και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης, δημοτικοί σύμβουλοι από Δήμους της Αρκαδίας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: