βαγγγελησ

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή των παρακάτω στελεχών στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ (ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ) - ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Περισσότερα...

demo

Στρατηγική Επένδυση για την Ελλάδα οι επενδύσεις της φαρμακοβιομηχανίας για έρευνα και ανάπτυξη μονοκλωνικών αντισωμάτων.
Η DEMO, πρωταγωνίστρια στο χώρο του φαρμάκου, καταγράφει μια σημαντική πρωτιά στον τομέα της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Γίνεται η πρώτη εταιρεία που επενδύει στην παραγωγή βιολογικών φαρμάκων στην Ελλάδα, αποτελώντας μέρος της επανάστασης που φέρνει η βιοτεχνολογία στη σύγχρονη ιατρική κι ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα...

panarkadiki omospondia

Συνήλθε την Πέμπτη 6 Απριλίου σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναρκαδικής και με μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με το Άρθρο 15 του Καταστατικού, εξέλεξε: 

Πρόεδρο                                                                                              Μπένο Παναγιώτη 

Αντιπρόεδροι  

Γορτυνίας                    Διαμαντοπούλου Χρυσούλα 

Κυνουρίας                   Δαλιάννη Ιωάννη 

Μαντινείας                       Αναγνωστοπούλου Ουρανία 

Γενικός Γραμματέας                                                                       Πισιμίσης Ιωάννης 

Αναπλ. Γενικοί Γραμματείς  

Κυνουρίας                   Δάρρα Αναστασία 

Μαντινείας                       Ευτυχιάδου Ιωάννα 

Μεγαλόπολης                  Μανιάτη Παρασκευή 

Ταμίας                                                                                                  Αθανασόπουλος Χαράλαμπος 

Έφορος                                                                                                 Μπαμπαλής Βασίλειος 

Υπεύθ. Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων                          Λουρδής Γιώργος 

Σε συνέχεια με εισήγηση του Προέδρου δημιουργήθηκαν οι παρακάτω Επιτροπές Εργασίας: 

Περισσότερα...

emvoliasmoi

Πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού εμφανίζουν αρκετοί νομοί της χώρας με το πρόβλημα να υπάρχει κυρίως στη Μακεδονία αλλά και σε ορισμένους νομούς της Πελοποννήσου, ενώ την τελευταία θέση καταλαμβάνει ο νομός Ευρυτανίας στη Στερεά Ελλάδα. Ουραγός και η Αρκαδία με εμβολιασμένο μόνο το 49% των πολιτών

ρεππασ

Η επιστροφή του Δημήτρη Ρέππα είναι γεγονός. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου.Φαίνεται όμως ότι πέραν της επιστροφής Ρέππα, υπάρχει και η επιστροφή ..Λαλιώτη!

Περισσότερα...