ARKADIKOI ORIZONTES LOGO

panarkadiko nosokomioΣε μια σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία προέβη ο ομογενής συμπατριώτης μας κ. Τσιώλης Βασίλειος, δωρίζοντας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης δύο μηχανήματα συνολικής αξίας 105.000 €. Πρόκειται για έναν έγχρωμο ψηφιακό υπερηχοτομογράφο και ένα φορητό υπερηχοκαρδιογράφο.

Περισσότερα...

dasosΠαρατείνεται, σύμφωνα με το νέο Νόμο 4467/2017, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για όλες τις περιοχές των αναρτημένων δασικών χαρτών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου και συγκεκριμένα για τις Π.Ε. Αχαΐας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κερκύρας. Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αντιρρήσεων είναι η 12η Ιουνίου 2017 και για τους μόνιμα κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η 3η Ιουλίου 2017..

papanikolaoyΔώδεκα σπουδαίους ‘Έλληνες που διακρίθηκαν για το έργο τους στην ιατρική, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την φιλοσοφία, παρουσιάζει ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, «Αυτοί που Τόλμησαν», που κάνει πρεμιέρα, την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 22.00, στο COSMOTE HISTORY.
Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Παπανικολάου (1883-1962), τον Έλληνα γιατρό, βιολόγο και ερευνητή, που είναι γνωστός ως ο άνθρωπος που ανακάλυψε την πρωτοποριακή διαγνωστική μέθοδο, Τεστ Παπ, σώζοντας τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως

Περισσότερα...

18083831 120332000293366375 1701542224 o1Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτήρισε η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ το 2015 την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Άστρος για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης.

«Θα χαρούμε πάρα πολύ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, και πρώην πρωθυπουργός μας να βρεθεί σύντομα στην Αρκαδία για να του επιδείξουμε εκείνο το έργο το οποίο συντελείται με το νέο λιμάνι του Άστρους, τον καινούργιο μας οδικό άξονα που θεωρώ ότι απόλαυσε αλλά και πολλά άλλα έργα που γίνονται σε αυτό το δήμο αλλά και στους όμορους» συνέχισε η κα Τατούλη.

Η υποψήφια στις εκλογές του 2015 με την ΝΔ κα Εύη Τατούλη υπογράμμισέ για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης: «Βρισκόμαστε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου όπου με μεγάλη τιμή γιορτάστηκε μια επέτειος η οποία σημαίνει πάρα πολλά για το σύγχρονο ελληνικό κράτος. Το βασικό μήνυμα που πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε βαθιά από την σημερινή μέρα είναι το μήνυμα της ενότητας και της συναίνεσης.

Περισσότερα...

epimelitirio10 + 1 Προτεραιότητες για Μικρό-μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
και Οικογενειακές Επιχειρήσεις

Η κρίση ξεπερνιέται μέσα από άμεσες, γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας των Μικρών και ΜΜΕ επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Με γνώμονα τη μεγάλη σημασία της σωστής οργάνωσης και της διοίκησης για τη λειτουργία των επιχειρήσεων του σήμερα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις «Προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων » τα οποία έχουν ως στόχο να δώσουν πρακτικές γνώσεις και αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα καθημερινά θέματα, με πρακτικά παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης και .... γνωστές δοκιμασμένες συνταγές για επιτυχίες

Περισσότερα...