18083831 120332000293366375 1701542224 o1Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτήρισε η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ το 2015 την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Άστρος για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης.

«Θα χαρούμε πάρα πολύ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, και πρώην πρωθυπουργός μας να βρεθεί σύντομα στην Αρκαδία για να του επιδείξουμε εκείνο το έργο το οποίο συντελείται με το νέο λιμάνι του Άστρους, τον καινούργιο μας οδικό άξονα που θεωρώ ότι απόλαυσε αλλά και πολλά άλλα έργα που γίνονται σε αυτό το δήμο αλλά και στους όμορους» συνέχισε η κα Τατούλη.

Η υποψήφια στις εκλογές του 2015 με την ΝΔ κα Εύη Τατούλη υπογράμμισέ για την επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης: «Βρισκόμαστε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου όπου με μεγάλη τιμή γιορτάστηκε μια επέτειος η οποία σημαίνει πάρα πολλά για το σύγχρονο ελληνικό κράτος. Το βασικό μήνυμα που πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε βαθιά από την σημερινή μέρα είναι το μήνυμα της ενότητας και της συναίνεσης.

Ένα μήνυμα που βρίσκει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος στις σημερινές συνθήκες που η κρίση έχει βαθύνει τόσο πολύ ώστε κανένα φως να μην είναι ορατό στον ορίζοντα. Θα ήθελα ωστόσο να τονίσω ότι οποιοιδήποτε μικροπολιτικαντισμοί δεν μπορούν ασφαλώς να βρουν έδαφος προκειμένου η χώρα να βγει από τα μεγάλα της αδιέξοδα».

Η κα Τατούλη κλείνοντας σημείωσε ότι «Το Άστρος, η Βόρεια Κυνουρία, η Αρκαδία ήταν πάντα στην πρωτοπορία όλων των μεγάλων αγώνων και σε αυτή την πρωτοπορία θα βρεθεί και σήμερα. Διδάσκοντας ότι ο πολιτικός πρέπει να παράγει έργο, αποτελεσματικότητα, να είναι αυτόφωτος και να προχωρά με σταθερά βήματα και με καίριο μέλημα του την πατρίδα και τον τόπο».

Ολόκληρη η δήλωση της κας Τατούλη:

«Βρισκόμαστε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου όπου με μεγάλη τιμή γιορτάστηκε μια επέτειος η οποία σημαίνει πάρα πολλά για το σύγχρονο ελληνικό κράτος. Το βασικό μήνυμα που πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε βαθιά από την σημερινή μέρα είναι το μήνυμα της ενότητας και της συναίνεσης. Ένα μήνυμα που βρίσκει ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος στις σημερινές συνθήκες που η κρίση έχει βαθύνει τόσο πολύ ώστε κανένα φως να μην είναι ορατό στον ορίζοντα. Θα ήθελα ωστόσο να τονίσω ότι οποιοιδήποτε μικροπολιτικαντισμοί δεν μπορούν ασφαλώς να βρουν έδαφος προκειμένου η χώρα να βγει από τα μεγάλα της αδιέξοδα. Το Άστρος, η Βόρεια Κυνουρία, η Αρκαδία ήταν πάντα στην πρωτοπορία όλων των μεγάλων αγώνων και σε αυτή την πρωτοπορία θα βρεθεί και σήμερα. Διδάσκοντας ότι ο πολιτικός πρέπει να παράγει έργο, αποτελεσματικότητα, να είναι αυτόφωτος και να προχωρά με σταθερά βήματα και με καίριο μέλημα του την πατρίδα και τον τόπο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι σήμερα η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά υπό το κέλευσμα του οποίου ενωθήκαμε όλοι στις προηγούμενες εκλογές του 2015 και δώσαμε στην κεντροδεξιά παράταξη το μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε στην Αρκαδία, είναι πάρα πολύ τιμητική.

Θα χαρούμε πάρα πολύ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, και πρώην πρωθυπουργός μας να βρεθεί σύντομα στην Αρκαδία για να του επιδείξουμε εκείνο το έργο το οποίο συντελείται με το νέο λιμάνι του Άστρους, τον καινούργιο μας οδικό άξονα που θεωρώ ότι απόλαυσε αλλά και πολλά άλλα έργα που γίνονται σε αυτό το δήμο αλλά και στους όμορους».

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: