papanikolaoyΔώδεκα σπουδαίους ‘Έλληνες που διακρίθηκαν για το έργο τους στην ιατρική, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την φιλοσοφία, παρουσιάζει ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, «Αυτοί που Τόλμησαν», που κάνει πρεμιέρα, την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 22.00, στο COSMOTE HISTORY.
Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Παπανικολάου (1883-1962), τον Έλληνα γιατρό, βιολόγο και ερευνητή, που είναι γνωστός ως ο άνθρωπος που ανακάλυψε την πρωτοποριακή διαγνωστική μέθοδο, Τεστ Παπ, σώζοντας τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως

. Το επεισόδιο φιλοξενεί αδημοσίευτο υλικό από το οικογενειακό αρχείο Παπανικολάου, αλλά και σπάνιο υλικό με τον ίδιο τον γιατρό εν δράσει.
Το επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στις 22.00 και σε επόμενη προβολή το Σάββατο στις 19.00. Μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Στο επεισόδιο θα υπάρχει και συνέντευξη της συνεργάτιδας των "Αρκαδικών Οριζόντων" Γιούλης Κόκκορη, που είναι μικρανιψιά του Γ. Παπανικολάου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: