festival 1 F927053221 696x426Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προιόντων, θα συμμετάσχει με περίπτερο στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προιόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας που θα πραγματοποιηθεί 5-8 Αυγούστου στο Κατάκολο.

Το φεστιβάλ θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων όσο και για τους Ηλείους πολίτες που θα κατακλίσουν το Κατάκολο τις μέρες διεξαγωγής γεμίζοντας έτσι και τα τοπικά καταστήματα της περιοχής δίνοντας τους πίσω λίγο από την παλιά τους εμπορική αίγλη.
Το πρόγραμμα της έκθεσης θα εμπλουτιστεί με πολλές δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας

. Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες και να γνωρίσουν από κοντά φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.
Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι ναυτιλιακές εταιρίες που συνεργάζονται με το Κατάκολο, φορείς της Κρουαζιέρας και του τουρισμού, οι καπετάνιοι των πλοίων και οι deck managers, πρέσβεις από χώρες οι οποίες προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή, τα μεγαλύτερα Ελληνικά super markets αλλά και οι μεγαλύτεροι Έλληνες εξαγωγείς.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ηλείας, www.heliachamber.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το Φεστιβάλ.

To Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα να αποστείλουν δωρεάν - μέχρι δύο - προϊόντα και ενημερωτικό υλικό της επιχείρησής σας για να την προβολή τους από το περίπτερο του Επιμελητηρίου.
Σημειώνεται ότι πρέπει να είναι τοπικά τα προϊόντα Αρκαδίας και μόνο.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν τα προιόντα και το ενημερωτικό υλικό έως την Τρίτη 1 Αυγούστου, στις 2 μ.μ. στο Επιμελητήριο Αρκαδίας 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 2710 227141-2.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: