dolofonoizafeiropoulou 768x452Από kafeneio-megalopolis

Ο πρώην παίκτης της Δόξας Μεγαλόπολης Ένο Μάτα , είναι ο ένας από τους 2 κατηγορούμενους για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Κατηγορείται ότι μαζί με τον 32χρονο Λαβντιμίρ ή Μικέλα (όνομα) Ιμπραήμ ή Καστριότ (επώνυμο) είναι οι 2 που σκότωσαν τον γνωστό δικηγόρο. Ήδη ομολόγησε ο 32χρονος ότι ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και συνελήφθη στην Πάτρα, ενώ ο Ένο Μάτα έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι δυο δράστες σύμφωνα με την αστυνομία έλαβαν εντολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.
Οι ηθικοί αυτουργοί ήθελαν να εκβιάσουν άλλο κρατούμενο των φυλακών για να του αποσπάσουν 5 εκατομμύρια ευρώ.
Για να καταφέρουν τον σκοπό τους αποφάσισαν να “χτυπήσουν” τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο με στόχο να εκφοβίσουν τον έγκλειστο στις φυλακές.
Μίσθωσαν έτσι τους δύο εγκληματίες από την Αλβανία και με αμοιβή 20.000 ευρώ τους ζήτησαν να πυροβολήσουν στα πόδια τον ποινικολόγο.
Δυστυχώς, όπως αποκαλύπτεται τώρα ο δικηγόρος όταν είδε το όπλο έκανε κάποια απότομη κίνηση για να προφυλαχθεί και ο “ψηλός” πυροβολώντας τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ομολογώντας ότι ήταν εκείνος που τράβηξε τη σκανδάλη.

Μάτα Ένο
Ο Ένο Μάτα είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2009 για κλοπές σε τράπεζες το χρονικό διάστημα αφού είχε πάρει μεταγγραφή από την Δόξα Μεγαλόποης στην ομάδα της Κύμης Ευβοίας.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: