Στην Ελλάδα η λογική ανατρέπεται! Βγαίνουμε από τα στερεότυπα! Πρωτοτυπούμε!

Συνήθως, η κοινή λογική λέει, πως όταν αγωνιζόμαστε για κοινούς στόχους, αγωνιζόμαστε ενωμένοι! Εξαιρείται η Ελλάδα όμως από αυτόν τον αγώνα! Στην Ελλάδα αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό αλλά σε διαφορετικές…. πλατείες!!!!

 

Βροντερό παράδειγμα οι δύο απεργιακές διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα για ακόμα μια φορά στην πόλη της Τρίπολης. ΔΥΟ λοιπόν απεργιακές διαδηλώσεις για ΕΝΑΝ κοινό σκοπό!

Χωρίς τίτλο2

Έκπληκτοι έμειναν για ακόμα μια φορά οι πολίτες που περνούσαν από την πλατεία Αγίου Βασιλείου και την πλατεία Πετρινού, όπου πραγματοποιούνταν δυο ξεχωριστές διαδηλώσεις. Μην μπερδεύεστε! Δυο οι διαδηλώσεις, ένας και κοινός ο σκοπός!

Πολλοί αναρωτήθηκαν: ‘’Ακόμα και την ύστατη αυτή στιγμή, ακόμα και τώρα που όλοι υποφέρουν και η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά, ακόμα και τώρα δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα συμφέροντα και οι διαφορές και να παλέψουμε ενωμένοι;’’ Η απάντηση δόθηκε σήμερα εκ νέου σε αυτό το ερώτημα σε όλους όσους πέρασαν από το κέντρο της Τρίπολης. Η απάντηση λοιπόν για όσους δεν βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και αναρωτιούνται ακόμα σχετικά με το  αν μπορούμε επιτέλους να αγωνιστούμε ενωμένοι ενάντια στα όσα ''κανονίζουν για εμάς, χωρίς εμάς'' απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο στην εικόνα που ακολουθεί.

 

Χωρίς τίτλο

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: