ΜΑΡΙΝΑ 700x336Χθες το απόγευμα η νοσηλεύτρια Μαρίνα Ντούλη 53 ετών ήταν βάρδια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Παναρκαδικού. Ένα συνηθισμένο απόγευμα σαν αυτό που από το 1983 που διορίσθηκε στο νοσοκομείο υπηρετούσε με αυταπάρνηση και αγάπη για την δουλειά της. Το τμήμα επειγόντων γεμάτο ένας μικρός χαμός.

Μαρίνα “Δεν είμαι καλά. πονάω στο στήθος μουδιάζουν τα χέρια μου” Μαρίνα μου εσύ εκπαίδευσες στα εξωτερικά ένα σωρό συναδέλφους με μια ματιά σου έβαζες διάγνωση και ποτέ δεν έκανες λάθος.... Ξεκινάμε ΗΚΓ βιοχημικά πίεση κλπ. γίνετε άμεσα στεφανιογραφία και μετά από λίγη ώρα ΤΕΛΟΣ. Η θλίψη απέραντος τα δάκρυα κρυμμένα ένας δικός μας άνθρωπος ένας πολύτιμος συνεργάτης μια εγγύηση και παράδειγμα νοσηλευτή άφησε την πνοή του εκεί που επί 33 χρόνια υπηρέτησε με πίστη και συνέπεια.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα Μαρίνα. Καλό ταξίδι

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Περισσότερα...

 

syssitia 2 620x320Προκειμένου να υλοποιηθεί πρόγραμμα δωρεάν διανομής φαγητού, από το Σύλλογο Γυναικών Ν. Αρκαδίας, “Η Αρτέμιδα”, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, από Κυριακή 17 /4 /2016 και ώρα 19.00 -20.30 και σε καθημερινή βάση, την ίδια ώρα, να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Κοραή 2, για να καταθέτουν αίτηση συμμετοχής στην δωρεάν σίτιση με τα εξής δικαιολογητικά:

Περισσότερα...

πισιμισισ

Στις 22 Γενάρη 2016 έφυγε από κοντά μας ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Αδελφότητας των Απανταχού Πισιμισαίων και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Αρκάδων Δάφνης - Υμηττού Ιωάννης Πισιμίσης σε ηλικία 67 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε, με την παρουσία συγγενών και πολλών φίλων στην εκκλησία της Παναγίτσας στην Λεωφ. Βουλιαγμένης και η σωρός μεταφέρθηκε και ετάφη στο κοιμητήριο Μπραχαμίου (Αγίου Δημητρίου).
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης - Υμηττού Δημήτρης Γιαννακούρας και όλο το Δ.Σ. ήταν παρόντες στην τελετή όπου ο πρόεδρος αποχαιρέτησε τον Γιάννη με επικήδειο ομιλία..
Την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος εκπροσώπησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Πάνος Αναγνωστόπουλος.
Επίσης :
Η πρόεδρος του Συλλόγου Ριζοσπηλιωτών & μέλος του Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Γιάννα Σκουμπούρη
Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βλογγέων Γεώργιος Κανελλόπουλος

 

spathari blog.com

unnamed 2 2Τήν Πέμπτη 5η Νοεμβρίου 2015 ἡ Μοναχή Θεονύμφη (κατά κόσμον Κων/να Δελῆ), ἀδελφή τῆς Ἱ. Μονῆς Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἐπάνω Χρέπας, παρέδωσε τήν ψυχή της στά χέρια τοῦ Θεοῦ.

Ἡ μακαριστή Μοναχή κατάγονταν ἀπό τό χωριό Θεόκτιστο Γορτυνίας, ὅπου εἶδε τό πρῶτο φῶς τοῦ κόσμου τό ἔτος 1928.

Προσῆλθε στή Μονή Μαλεβῆς τό ἔτος 1954.

Ἡ μοναχική της Κουρά ἔγινε στήν Ἱερά Μονή Μαλεβῆς τήν 2α Ἰουλίου 1957, ὑπό τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου Μαντινείας καί Κυνουρίας κυροῦ Γερμανοῦ Ρουμπάνη, ὅπου τήν ἴδια ἡμέρα ἐκάρη καί μεγαλόσχημος Μοναχή.

Ἐγκαταστάθηκε καί διακόνησε, ὡς νέα Μοναχή τῆς Μονῆς, μέ περισσό ζῆλο καί ἀδιάλειπτη προσευχή.

Τήν 25η Μαΐου 2015 προσῆλθε στήν Ἱερά Μονή Ἐπάνω Χρέπας, ὅπου διέμεινε ἕως τῆς τελευτῆς της.

Περισσότερα...

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά το φύκι της Καραθώνας δίνει το δικό του παρόν. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται και πάλι φέτος αφού από τις πρώτες ημέρες του φετινού καλοκαιριού υπάρχουν κρούσματα.

Περισσότερα...