ΜΑΡΙΝΑ 700x336Χθες το απόγευμα η νοσηλεύτρια Μαρίνα Ντούλη 53 ετών ήταν βάρδια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Παναρκαδικού. Ένα συνηθισμένο απόγευμα σαν αυτό που από το 1983 που διορίσθηκε στο νοσοκομείο υπηρετούσε με αυταπάρνηση και αγάπη για την δουλειά της. Το τμήμα επειγόντων γεμάτο ένας μικρός χαμός.

Μαρίνα “Δεν είμαι καλά. πονάω στο στήθος μουδιάζουν τα χέρια μου” Μαρίνα μου εσύ εκπαίδευσες στα εξωτερικά ένα σωρό συναδέλφους με μια ματιά σου έβαζες διάγνωση και ποτέ δεν έκανες λάθος.... Ξεκινάμε ΗΚΓ βιοχημικά πίεση κλπ. γίνετε άμεσα στεφανιογραφία και μετά από λίγη ώρα ΤΕΛΟΣ. Η θλίψη απέραντος τα δάκρυα κρυμμένα ένας δικός μας άνθρωπος ένας πολύτιμος συνεργάτης μια εγγύηση και παράδειγμα νοσηλευτή άφησε την πνοή του εκεί που επί 33 χρόνια υπηρέτησε με πίστη και συνέπεια.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα Μαρίνα. Καλό ταξίδι

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

 

 

 

Αγαπημένη Μαρίνα

Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σου σε αποχαιρετούμε σήμερα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Ο αναπάντεχος και πρόωρος χαμός σου ήταν μεγάλο πλήγμα για όλους μας.
Θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε σένα που είσουν ένας αξιόλογος άνθρωπος γεμάτος προσφορά και καλο­σύνη.
Θα μπορούσε κανείς να μιλάει, ώρες για το μεγαλείο της ψυχής σου, την καλοσύνη και τις αρετές σου. Αλλά φοβάμαστε μή­πως με τα φτωχά μας λόγια δεν σου αποδώσουμε όλα όσα σου αξίζουν και σμικρύνουμε το μεγαλείο σου. Για όλους μας ο χαμός σου είναι αβάσταχος.

Χάσαμε μια ανεπανάληπτη, αναντικατάστατη και άξια συνάδελφο.

Αγαπημένη μας Μαρίνα σήμερα κλαίει όλο το Νοσοκομείο για σένα. Ας είναι ανάλαφρο το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Έφυγες νωρίς και άφησες σε όλους μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Χάθηκες αναπάντεχα όμως δεν θα σε ξεχάσουμε. Το φως και η καλοσύνη που σκόρπισες με το πέρασμά σου δεν θα σβύση με τον θάνατό σου. Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπάμε.

Οι συνάδελφοι σου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: