dei

Φίλοι αναγνώστες ,η κυβέρνηση στρέφεται πάλι στον λιγνίτη για να καλύψει τα κενά που δημιουργεί η παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Στον «βρωμικο» λιγνίτη όπως έλεγαν κάποιοι ,που βιάστηκαν άρον άρον να τον βάλουν στο περιθώριο και να κλείσουν όλες τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας. Εν μέσω όμως της ενεργειακής κρίσης ο Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) προκειμένου να εξασφαλίσει την επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος σε συνθήκες αυξημένης ζήτησης, σε περίπτωση κακοκαιρίας, αλλά και λόγω των αυξημένων τιμών του φυσικού αερίου, εκπόνησε έκτακτο σχέδιο με γενική επιστράτευση όλων των θερμικών μονάδων, φυσικού αερίου και λιγνίτη της χώρας..

Περισσότερα...

Ενός κακού «μύρια έπονται» ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας « ήταν στραβό το κλίμα το φαγε κι ο γάιδαρος»
Είναι αλήθεια πως η κρίση που είχε σκεπάσει την πατρίδα μας τα τελευταία 10 χρόνια έχει κυριολεκτικά γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά. Επάνω ,λοιπόν που η χώρα άρχισε να μπαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης, έρχεται η πανδημία του κορονοιού να ανατρέψει γύρω μας τα πάντα. Πρωτόγνωρο γεγονός για όλους μας ,δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην παγκόσμια και εγχώρια οικονομία, με αρνητικές συνέπειες σε όλους τους τομείς ανάπτυξης μιας χώρας.

Περισσότερα...

panarkadiko 1Η δικαιοσύνη στην Αρκαδία είναι τυφλή και βραδυπορούσα και δυστυχώς για εμάς το σίγουρο δεν είναι ότι είναι τυφλή, το σίγουρο είναι ότι είναι βραδυπορούσα.
Μοιάζει η μικρή της η ζυγαριά να δυσκολεύεται με τις μεγάλες τις υποθέσεις και η μεγάλη της η σπάθα να έχει γίνει το δεκανίκι που πάνω του στηρίζεται για να συρθεί στους δαιδαλώδης δικαστικούς διαδρόμους που οδηγούν στην δημοσίευση μιας δικαστικής απόφασης.
Μιας απόφασης που αφορά σε ασφαλιστικά μέτρα εργολάβου κατά του Παναρκαδικου Νοσοκομείου που παράδοξος πως του δίνει ακόμα δουλειά σε βάρος των 33 εργαζόμενων που με τον ΑΣΕΠ επιλέχθηκαν για να εργαστούν στην καθαριότητα του νοσοκομείου
Μιας απόφασης που καθυστερεί μήνες όταν όμοιες αποφάσεις (ίδιο αντικείμενο κάτω από το ίδιο θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο) έχουν εκδοθεί από το ίδιο δικαστήριο και πιθανόν και από τον ίδιο δικαστικό λειτουργό σε λίγες μόνο ημέρες.

Περισσότερα...

papazaxariasΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ.

Η καρδιά της υγείας στην Αρκαδία και της ευρύτερης περιοχής χτυπάει στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε δίπλα μας μία μονάδα υγείας σαν αυτή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Όλοι μας πιστεύω ότι έχουμε μία μικρή ή μεγάλη εμπειρία περίθαλψης στο Νοσοκομείο αυτό, είτε προσωπική είτε κάποιου συγγενικού μας προσώπου.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει περάσει τα 15 τουλάχιστον τελευταία χρόνια αρκετές περιπέτειες, οι οποίες είχαν να κάνουν κυρίως με τις πολλές αλλαγές στη διοίκηση του και στα μεγάλα χρονικά διαστήματα που έμεινε χωρίς διοικητή.

Περισσότερα...

nea dimokratiaΣτα δύο η Ν.Δ στην Πελοπόννησο .
Αραγές μπλόκ στήνουν οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ν.Δ στην Πελοπόννησο ,οι οποίοι είναι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη .Σύμφωνα με έγκυρες πηγές καταδικάζουν την κίνηση των δέκα βουλευτών του κόμματός τους, οι οποίοι με επιστολή τους καταφέρονται εναντίον του Περιφερειάρχη για το θέμα της ΣΔΙΤ και στέκονται στο πλευρό του Περιφερειάρχη.

Περισσότερα...