13502109 1747909378782823 2377640060197698335 nΣύμφωνα με καταγγελία κατοίκων που έχουν δημιουργήσει την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης "Σώστε το Μεγαβούνι" στο χωριό της Δόριζας κόβονται τα τηλέφωνα εξαιτίας των πολλών φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών που υπάρχουν στην περιοχή.
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
Κάθε φορά που θα βρέξει στη Δόριζα οι κεραυνοί στήνουν χορό! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χιλιάδες μεταλλικά στοιχεία πάνω στα βουνά που περικλείουν το χωριό:οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ. Το λεγόμενο "φαινόμενο της ακίδας ".

Οι κάτοικοι μένουν χωρίς τηλέφωνα και ο ΟΤΕ αναθέτει σε εταιρείες την αποκατάσταση του ήδη παλαιωμένου καλωδίου τηλεφώνου. Χτες και σήμερα τα συνεργεία δουλεύουν για την αποκατάσταση. Με την πρώτη βροχή θα χαλάσουν ξανά. Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την επιδότηση των ΑΠΕ που χρεώνονται οι συνδρομητές της ΔΕΗ, δηλαδή εμείς, στους λογαριασμούς ρεύματος, οι δαπάνες αποκατάστασης περνούν εμμέσως μέσω της δίκης μας τσέπης στους λογαριασμούς του ΟΤΕ.

Είναι ένα θέμα που πρώτη φορά γνωστοποιείται και ίσως θα πρέπει να συζητηθεί από τους αρμόδιους και να ληφθεί κάποια μέριμνα, γιατί δεν μπορεί κάποιοι να κερδίζουν και κάποιοι να μην έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο και παρόλα αυτά να πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια