bosiniotios brefoΠιο αισιόδοξα ατενίζει το μέλλον το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα στην Τρίπολη. Πέρασε κάβους πολλούς, αλλά με τη βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων κατάφερε να σταθεί επιτέλους στα πόδια του και να έχει διασωθεί. Βέβαια για να μην συμβούν τα του παρελθόντος θα πρέπει οι κινήσεις από εδώ και πέρα να είναι συγκεκριμένες και προσεκτικές και να υπάρξει δραστηριοποίηση από το Δήμο Τρίπολης.
Τα 195 χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω των προνοιακών επιδομάτων και την ΕΕΤΑΑ εξυγιαίνουν τον σταθμό και τον διασώζουν από την καταστροφή.


Στη διάρκεια λοιπόν της εκδήλωσης-γιορτής για τη λήξη της χρονιάς οι ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν οι εργαζόμενες και ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Σαμαρτζής.
Ο κ. Τατούλης που ήταν παρών στη γιορτή, χάρηκε με τα παιδιά και τη γιορτή και σημείωσε πως ο σταθμός προσφέρει στην πόλη σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο και πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του.
Εκείνο που πρέπει όμως να επισημάνουμε εμείς είναι πως κάποια στιγμή οφείλουν να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους και να αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους για τους λόγους που ο σταθμός έφθασε στο χείλος του γκρεμού... Αν δεν συμβεί αυτό, τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε κάθε τομέα θα συνεχίσουν να υπάρχουν...όσο και αν κάποιοι μπορεί να είναι υπέρμαχοι του "ό,τι έγινε... έγινε"

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια