APORRIMMATA DIAXEIRISHΝέα συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου την Τρίτη 2 Αυγούστου, στην Τρίπολη.
Ο λόγος που οι Δήμαρχοι και τα μέλη του ΦΟΔΣΑ συνεδριάζουν "ντάλα" καλοκαίρι, είναι για να συζητήσουν τις επιστολές Φλαμπουράρη και Τατούλη. Ο μεν πρώτος ζητά διευκρινίσεις για την τοπική διαχείριση των δήμων και τις ποσότητες που θα διαχειριστούν, όσοι δήμοι κάνουν δική τους διαχείριση, ενώ ο δεύτερος ζητά να του σταλεί η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΠΕΣΔΑ, αφού ο χρόνος που περνά είναι εις βάρος των πολιτών και χάνονται χρήματα.


Από την άλλη θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι αποφάσισαν τελικά οι Δήμαρχοι με την ομόφωνη έγκριση του ΠΕΣΔΑ, γιατί από την μέρα που εγκρίθηκε ο Περιφερειακός Σχεδιασμός μέχρι σήμερα, όπως έχουμε ξαναγράψει, κανείς δεν ξέρει πώς θα γίνει η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο καθένας κρίνει κατά το δοκούν την απόφαση και οι πολίτες περιμένουν να δουν τι θα γίνει τελικά με το φόβο να ελλοχεύει μην και ξαναγεμίσουν πόλεις σκουπίδια.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια