τζΤελικά όχι μόνο δεν βρέθηκε θησαυρός στο πάρκο της πλατείας Άρεως αλλά ούτε καν άνθρακες, αντίθετα ευρέθησαν υπολείμματα δημόσιας τουαλέτας (καζανάκια, σωληνώσεις κ.λ.π.) !
Και να ήθελα να το ξεπεράσω, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις ειρωνικές, σχεδόν κοροιδευτικές, αναρτήσεις σε όλα τα ηλεκτρονικά, Πανελλαδικά ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα, που δυστυχώς δυσφημούν το δήμο μας,(Θα καταλάβει επιτέλους η δημοτική αρχή ότι έχει ευθύνη να προστατεύει το δήμο;).


Θα αναφερθώ όμως στο οικονομικό θέμα το οποίο αφορά όλους τους συμπολίτες μας. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία εμείς είχαμε καταψηφίσει, που συναινεί για τη διενέργεια αυτής της έρευνας, αναφέρει ξεκάθαρα πως το κόστος για την έρευνα και την αποκατάσταση του χώρου το αναλαμβάνει ο ιδιώτης. Πως λοιπόν χθές δούλευαν μηχανήματα και προσωπικό του δήμου;
Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο, με τίνος εντολή, κατά παράβαση της απόφασης του δημ.συμβουλίου, τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου εργάζονταν εκεί και ποιος επωμίζεται το κόστος ;
Όταν σας ζητάνε τα χωριά μηχανήματα και προσωπικό για να λύσουν βασικότατα προβλήματά τους τους λέτε ότι δεν έχετε,ενώ τώρα βρήκατε αμέσως.
Αναμένουμε απαντήσεις .

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια