karafvtiasΣτις 18 Μαϊου ε.έ, η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) παρουσίασε τα δυο νέα βιβλία του Π.Ι.Καραφωτιά, Ο ΣΤΡΑΤΟΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ποίηση, και ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, πεζό. Το πρώτο παρουσίασε η λογοτέχνης κα Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου και απήγγειλε η καλλιτέχνης κα Αννα Πολυτίμου –Παπακωνσταντίνου, και το δεύτερο ο λογοτέχνης και εκδότης του λογοτεχνικού περιοδικού ΝΕΑ ΣΚΕΨΗ κ.Κωσταντίνος Στεφανόπουλος και διάβασε αποσπάσματα η καλλιτέχνης κα Τζένη Κολλάρου-Καλλέργη. Συντόνισε ο τ. Πρόεδρος της ΕΕΛ κ.Παύλος Ναθαναήλ. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΕΛ κ.Κώστας Καρούσος. Στην κατάμεστη από κόσμο, ιδιαίτερα Αρκάδες, αίθουσα, διακρίναμε μεταξύ των επισήμων τη Βουλευτή κα Σοφία Βούλτεψη, το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτριο Παυλή, τον τ. Πρόεδρο Αμερικανικής Τράπεζας και Καθηγητή Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ κ. Γιώργο Καλαμωτουσάκη, τον τ. Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας και της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων κ. Χρήστο Γεραρή, τον Καθηγητή Πανεπιστημίου και τ.Πρύτανη κ. Ιωάννη Βούλγαρη, τους Καθηγητές Πανεπιστημίου κκ Εμμανουήλ Μικρογιαννάκη, Πρόεδρο του Φ.Σ. «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», Παναγιώτη Σίσκο, γγ της Εταιρίας Ομότιμων Καθηγητών Πανεπιστημίου Αθηνών,

Γιώργο Καλακαλλά του ΕΜΠ, που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο της ποιητικής συλλογής, Νίκο Πετρόχειλο, Λαυρέντιο Δελασούδα, Λεωνίδα Παπακωνσταντινίδη πρωτοπόρο στην Ελλάδα του Αγροτουρισμού, Κώστα Λαφογιάννη, τον Αντιστράτηγο, Υπασπιστή του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Κωστή Στεφανόπουλου κ. Ιωάννη Μπαλτζώη, τον Αντιστράτηγο, τ. Διοικητή της Σχολής Ευελπίδων και νυν Πρόεδρο της ΜΚΟ «ΚΙΒΩΤΟΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» κ.Δημήτρη Μπάκα, το συμπατριώτη μας Υποστράτηγο κ.Γεώργιο Τζουβαλά, τον Υποστράτηγο Γεώργιο Γκόνη, την Πρόεδρο της Εταιρίας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών κα Μαρία Γαβρήλου, το συμπατριώτη μας τ.Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Παιδείας Θανάση Τζιούμη, τους εκπροσώπους του Συλλόγου Κολλινιατών Σικάγο κκ Γιάννη και Γεωργία Ξάμπλα και Γιάννη Κάστρο, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Κολλινιατών Αθηνών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας κ.Δημήτρη Σωτηρόπουλο, τον Κολλινιάτη επιχειρηματία στον Καναδά και μεγάλο ευεργέτη κ.Δημήτριο Μοιράγια, το Βαλκανιονίκη κ.Χρήστο Λούμο, το μέλος του Συλλόγου Στελεχών ΟΗΕ κα Ελένη Μητροπούλου, κ.ά. Τα βιβλία διαθέτονται από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8, 7ος όροφος, πίσω από τον Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας, από 10 πμ έως 2 μμ. τηλ. 210 3834559.
Σημειώνεται ότι τα βιβλία θα παρουσιαστούν και στην Τρίπολη την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, στις 8μμ στο Πνευματικό Κέντρο, υπό την αιγίδα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, του περιοδικού ΝΕΑ ΣΚΕΨΗ και των εφημερίδων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΕΑ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια