giannakouras e1456864913176Μετά τις συνεχείς αναφορές στο πρόσωπό μου, του διορισμένου Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου, που πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας και φθάνουν σε σημείο προσβολής, όχι μόνο εμού του ιδίου, αλλά και του θεσμού που υπηρετώ, είμαι στη δυσάρεστη θέση, να προβώ στην έκδοση της παρούσης ανακοίνωσης, η οποία είναι η πρώτη και τελευταία για το θέμα αυτό.
Και αυτό γιατί δεν επιθυμώ στο ελάχιστο να μπω σε μία ατέρμονη αντιπαράθεση με τον κ.Μπέζο, ούτε να πέσω στο επίπεδο του, οφείλω όμως να διευκρινίσω κάποια θέματα, κυρίως για τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, που με έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη με τη θέση την οποία υπηρετώ, σε αντίθεση με τον κ.Μπέζο που κατέχει δοτή θέση, την οποία και δεν σέβεται.


1. Καμία ανάμειξη δεν είχα, όσον αφορά τη διαδικασία του διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου. Διαδικασία που δεν διενεργήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.
2. Τον έλεγχο της νομιμότητας της όλης διαδικασίας, μεταξύ αυτής, και της εγκυρότητας των συμβολαίων την είχε το Ελεγκτικό Συνέδριο.
3. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι ενώ είχα δεχθεί τηλεφώνημα το τελευταίο διάστημα για άλλα θέματα από τον κ.Γιώργο Μπέζο, ουδέποτε μου ανέφερε κάτι για το θέμα, το οποίο, όπως ισχυρίζεται γνώριζε αρκετό χρονικό διάστημα. Τι άλλαξε τώρα και με στοχοποιεί, εμπλέκοντάς με σε μία διένεξη προσωπική με τον κ.Σιαμπή, για την οποία δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος έχει δίκιο, καθότι δεν έχω διατελέσει αγροφύλακας στην περιοχή.
4. Το έγγραφο, το οποίο προσυπογράφω, πιστοποιώντας την υπογραφή του κ.Ηρακλή Μπέζου (πατέρα του κ.Γιώργου Μπέζου) δεν κατετέθη στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας. Το έγγραφο δεν ήρθε ΠΟΤΕ στα δικά μου χέρια και δεν είχα καμία αρμοδιότητα να το στείλω ή να μη το στείλω στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
5. Ας απαντήσει ο κ.Μπέζος πού ήταν τόσα χρόνια και πού εμπλέκομαι εγώ στη διαβούλευση που είχε με την εταιρεία, διαπραγματευόμενος το τίμημα για την ιδιοκτησία του. Γιατί με στοχοποιεί; Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την ηθική μου ακεραιότητα, την οποία και έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την εν γένει παρουσία μου στην Αρκαδία.
6. Κύριε Μπέζο περιοριστείτε στα καθήκοντά σας, ως Διοικητής, και την προσωπική σας διαφορά με τον κ.Σιαμπή λύστε τη στα Δικαστήρια. Μην ασχοληθείτε πάλι με το πρόσωπό μου γιατί θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατέψω την υπόληψή μου και να εμποδίσω να με προσβάλλετε και να με απειλείτε με φυλάκιση (σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας) , κάτι που θεωρώ πως γνωρίζετε ότι είναι ποινικά κολάσιμο.
7. Για μία ακόμα φορά θέλω να τονίσω πως δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει με ανυπόστατα στοιχεία την ηθική μου ακεραιότητα, λέγοντας πως για αυτό το θέμα «Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου».
8. Είναι καιρός όποιοι πουλήσατε να αναλάβετε τις ευθύνες σας ενώπιον όλων των Αρκάδων και ιδιαίτερα των συμπατριωτών μας Δημοβαλτετσιωτών. Εγώ ούτε πούλησα, ούτε διαπραγματεύτηκα, ούτε γνωρίζω πού βρίσκονται τα γραφεία της ΤΕΡΝΑ, τα οποία κ. Μπέζο εσείς γνωρίζετε γιατί τα επισκεφτήκατε κατ’ επανάληψη.
9. Σταματήστε λοιπόν να πετάτε λάσπη. Μην κουράζεστε, γιατί σε μένα η λάσπη δεν κολλάει. Χτυπά σε εμένα και επιστρέφει σε εσάς.
Απορώ με το θράσος σας να ζητάτε την παραίτηση από έναν κατ’ επανάληψη εκλεγμένο, εσείς ένας διορισμένος. Μήπως έχετε κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού σας; Ο πολιτικός σας εκβιασμός σας δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν θα περάσει και επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία παρέμβαση- απάντηση μου για το εν λόγω ζήτημα. Όλοι αντιλαμβάνονται τις σκοπιμότητες που θέλετε να εξυπηρετήσετε κι εγώ δεν πρόκειται να σας βοηθήσω να τις επιτύχετε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας
Βαγγέλης Γιαννακούρας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: