ΑΦΙΣΑ 320x200Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού και η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου με την αρωγή φορέων και επαγγελματιών της κοινότητας, με την ευγενική συμμετοχή του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων Δυτ. Αττικής, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά τον αγώνα υπεραπόστασης στον Πάρνωνα με το όνομα «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών». Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, από ώρα 10.00 π.μ. με αφετηρία και τερματισμό στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας, καλύπτοντας μια κυκλική απόσταση 70 χλμ!
Η αθλητική διοργάνωση πραγματοποιείται εξολοκλήρου σε μία περιοχή απείρου φυσικού κάλλους, περνώντας μεταξύ άλλων κάτω από έλατα, πλατάνια και πεύκα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. στην πλατεία του Αγ. Πέτρου, κατευθύνεται προς το καταφύγιο Πάρνωνα, περνάει μέσα από τα χωριά Βαμβακού, Βαρβίτσα, Καρυές, Βούρβουρα και τερματίζει στον Άγιο Πέτρο, ενώ η συνολική του διάρκεια θα είναι μέχρι τις 20:30 μ.μ.


Συμπληρωματικά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και ένας 2ος παράλληλος αγώνας, με το όνομα «Δρόμοι του Πάρνωνα» ή «Ημικρόνιον Πέρασμα», συνολικής απόστασης 37,5 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό στον Άγιο Πέτρο (ξεκινά ακριβώς την ίδια ώρα από τον Άγιο Πέτρο και διοργανώνεται στην ίδια διαδρομή με το Κρόνιο Πέρασμα μέχρι τον κόμβο της Στραβόρραχης μετ’ επιστροφής), για όλους εκείνους τους αθλητές που δεν θα συμμετάσχουν στον μεγάλο αγώνα.
Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος συνολικά πάνω από 180 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Γενικές πληροφορίες για το ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης, [http://www.fdparnonas.gr/activities/kronion-perasma/] και πιο αναλυτικά οι λεπτομέρειες του αγώνα βρίσκονται στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα [www.kronionperasma.com].
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στον αγώνα είτε ως εθελοντές (οργάνωση συνοδευτικών εκδηλώσεων του αγώνα, στελέχωση σταθμών ανεφοδιασμού αθλητών, κ.α.) είτε ως χορηγοί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στέλνοντας μήνυμα ή καλώντας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας .
Φορέας Διαχείρισης
Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού
Άστρος Αρκαδίας, 22001
Τηλ: 27550 22021, Fax: 27550 22806
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Web: www.fdparnonas.gr
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Άστρος Αρκαδίας, 22001
Τηλ: 27553 60100
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: