kinoyria paretisiΣύμφωνα με το leonidio.gr tην παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, υπέβαλε χτες με επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ο Γιάννης Τριανταφύλλου από τον Τυρό, ο οποίος ήταν εκλεγμένος με το συνδυασμό της πλειοψηφίας και στη συνέχεια ανεξαρτοποιήθηκε.

Η επιστολή παραίτησής του αναφέρει τα εξής:

Προς

τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Θέμα: "Παραίτηση"

Μετά την ενασχόληση μου για τέσσερις συνεχόμενες θητείες με τα κοινά, και μη μπορώντας να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου, συνεδριάσεις, επιτροπές ελέγχους κ.α., σας υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της Δημοτικής αρχής και ευελπιστώ στο μέλλον να μπορέσω να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά,

Ο αιτών

Τριανταφύλλου Ιωάννης

Σύμφωνα με το άρθρο 54 του 3852/2010 η παραίτηση του κ. Τριανταφύλλου θα πρέπει να γίνει αποδεκτή από τον δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Λυσίκατο μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της παραπάνω επιστολής.

Εάν η παραίτηση γίνει αποδεκτή, τότε την θέση του θα αναλάβει η πρώτη επιλαχούσα υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της πλειοψηφίας από την Δ.Ε. Τυρού, κα Μαρία Ντουζένη.

ΠΗΓΗ...http://www.leonidion.gr/2016/11/blog-post_12.html

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: