asteras 2Ο Αστέρας Τρίπολης από νωρίς έκοψε τις όποιες... φιλόδοξες σκέψεις του γηπεδούχου Αιγινιακού. Κέρδισε με 4-1 και συνεχίζει στην φάση των νοκ άουτ. Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μάσα και Στανισάβλεβιτς τα γκολ των νικητών!
Ο Αιγινιακός βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο λόγω και του πολύ νωθρού ξεκινήματος στο παιχνίδι. Ο Αστέρας στην πρώτη του καλή στιγμή προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Ινγκλέσιας από εκτέλεση κόρνερ, οι γηπεδούχοι όμως είχαν άμεση απάντηση. Αφού πρώτα... γλίτωσαν το δεύτερο γκολ από τις προσπάθειες των Ιωαννίδη και Καλτσά, ο Αθανασιάδης έκανε κακό ελεύθερο, ο Γκούρτσας έκανε την κούρσα μέχρι την περιοχή, ταλαιπώρησε τον Μπέρτο και ισοφάρισε με ωραίο πλασέ σε 1-1 στο 11ο λεπτό. Το παιχνίδι άνοιξε για ελάχιστα λεπτά, με τους Αρκάδες όμως να παίρνουν ξανά πρωτοβουλία και να προηγούνται εκ νέου στο 31'. Από ωραία συνεργασία των Μάσα και Καλτσά, η μπάλα γύρισε στο πέναλτι όπου βρισκόταν ο Τσιλιανίδης που με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1.

Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου η σιγουριά για την κατάκτηση της νίκης και αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τις ευκαιρίες που οδήγησαν σε τρίτο γκολ. Ο Καλτσάς ήταν ορεξάτος και κινητικός όπως του είχε ζητήσει ο προπονητής του, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 52' όταν σούταρε πολύ ψηλά από θέση τετ-α-τετ. Ο Μάσα θα ήταν εκείνος που στο 55' ανέβασε τον δείκτη του σκορ με διαγώνιο αριστερό σουτ και ο Αστέρας ήλεγχε απόλυτα το ματς, με ανάπτυξη κυρίως από τις πτέρυγες. Ο ρυθμός είχε πέσει πλέον πολύ, οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει το στόχο τους με άνεση παρά την προσωρινή ισοφάριση στο πρώτο μέρος και πέρασαν στην επόμενη φάση παίρνοντας όλους τους βαθμούς από το τελευταίο τους παιχνίδι στο γκρουπ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88' ο Στανισάβλιεβιτς εκτελώντας εύστοχα ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου μετά και το 0-0 του Άρη με τη Βέροια:

1.Αστέρας Τρίπολης 7

2.Άρης 5

3.Αιγινιακός 3

4.Βέροια 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου (72' Παντεκίδης), Πατράλης, Καρακώστας (43' Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60' Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί, Μπέρτος, Τσουκαλάς (62' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46' Φαρίνια)

 

πηγή .gazzeta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: