asteras trikala 1Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε δύο τις νίκες του κόντρα στα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 3-0.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ιωαννίδη έπειτα από σέντρα του Καλτσά. Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Μετά το 1-0 στο 22ο λεπτό οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να έχουν επιθετική κυριαρχία και να δημιουργούν φάσεις.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε στον αγώνα τον Γιάννη Μπαστιάνο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την κιτρινομπλέ φανέλα καθώς η πρώτη ήταν στη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ με 2-0 στα Τρίκαλα.

Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε πολύ ωραία μπαλιά στον Ιωαννίδη για το 2-0 αλλά ο σκόρερ του 1-0 δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντινή απόσταση.

Σε αυτό το ματς έκανε πρεμιέρα και ο Vitali Haiduckyk.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Selin (71' Ευαγγέλου), Haiduchyk, Κυριακόπουλος, Iglesias (64' Hamdani), Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Mazza (46' Μπαστιάνος), Ιωαννίδης.

Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Leonardo, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Μουνίν, Καμπλιώνης (46' Γκόλιας), Γιαννιτσάνης, Jackson, (79' Κουσκουνάς) Αρναρέλλης, Μαρουκάκης (46' Stevanovic).

- See more at: http://www.asterastripolis.gr/first-team/1204-asteras-trikala-kipello-ellados-3hfasi-2hagonistiki.html#sthash.oUzYlspi.dpuf

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: