ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ (3-2): Ατυχος στο τέλος

asteras paokΟ ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σκόραρε δύο φορές στην Τούμπα, αλλά από μια άτυχη στιγμή στο (84') δέχθηκε το τρίτο γκολ και έχασε τον αγώνα από τον ΠΑΟΚ.
Με μια όμορφη ενέργεια και συνεργασία των Κώτσιρα, Τσουκαλά και Μανιά, ο ΑΣΤΕΡΑΣ αξιοποίησε την κυριαρχία του στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Έλληνα επιθετικού με την κιτρινομπλέ φανέλα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Shakhov στο 28ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πιέσει έτσι ώστε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Αυτό τελικά, το πέτυχε με κεφαλιά του Prijović στο 70ο λεπτό.

Η ομάδα μας ωστόσο, συνέχιζε να παίζει ψηλά, να αναπτύσσεται με ορθολογικό τρόπο και με όμορφο ποδόσφαιρο.

Όλη αυτή η προσπάθεια απέδωσε καρπούς, όταν ο Κώτσιρας σέντραρε από δεξιά και ο Μανιάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Μετά το 2-2, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειχνε ικανός να σκοράρει κι άλλο γκολ, αλλά αυτός τελικά που κατάφερε να πάρει τη νίκη ήταν ο ΠΑΟΚ, όπου με σκόρερ τον Henrique (84'), εκμεταλλεύτηκε μια άτυχη στιγμή της άμυνας της ομάδας μας.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκανε ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στη Super League, o 19χρονος Γιάννης Μπαστιάνος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 27. Κώτσιρας, 54. Hamdani, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος (66' Δημούτσος), 13. Τσουκαλάς, 7. Mazza (79' Stanisavljevic), 19. Τσιλιανίδης, 29. Μπαστιάνος (46' Iglesias), 11. Μανιάς

Π.Α.Ο.Κ: 71. Γλύκος, 3. Μatos, 15. Crespo, 43. Varela, 4. Leovac, 28. Shakhov, 87. Cañas (46' Henrique), 21. Biseswar (87' Χαρίσης), 16. Cimirot, 27. Μυστακίδης, 20. Κουλούρης (69' Prijović)

- See more at: http://asterastripolis.gr/

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: