12 5 2017 arkadia fyteia kannabis 1Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο.
Κατασχέθηκαν συνολικά -496- δενδρύλλια κάνναβης και καλλιεργητικός εξοπλισμός

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη συνολικά από -496- δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (11.8.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε δύο (2) ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη συνολικά από -496- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 35χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: