Ξεκίνησε στην Τρίπολη η επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων των συνδυασμών του Παναγιώτη Μπούρα και του Διονύση Παπαδόπουλου.

mmmjkjΣύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες που έχει το Καφενείο της Μεγαλόπολης, έχει ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων των συνδυασμών του Παναγιώτη Μπούρα και του Διονύση Παπαδόπουλου, για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η διαφορά ψήφων που έβγαλε Δήμαρχο τον Διονύση Παπαδόπουλο ήταν 15 ψήφοι. Στην Τρίπολη λοιπόν μέχρι χθες το βράδυ είχαν ελεγχθεί ολόκληρη η ενότητα Γόρτυνος και 4 τμήματα της πόλης της Μεγαλόπολης και σύμφωνα με την πλευρά του κ. Παπαδόπουλου δεν έχει προκύψει καμία αλλαγή. Μαθαίνουμε όμως ότι από την πλευρά του κ. Μπούρα, υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι έχουν βρεθεί ψηφοδέλτια του συνδυασμού του που έχουν ακυρωθεί κακώς. Είναι φανερό ότι συνεχίζεται το θρίλερ και θα πρέπει να περιμένουμε όλοι την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε ποιες πληροφορίες τελικά ισχύουν και ποιες είναι τελείως αβάσιμες και κυκλοφορούν για να εξυπηρετήσουν προφανώς άλλους σκοπούς.

 

 

Στην νέα αυτή καταμέτρηση όμως μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά ευτράπελα , βρίσκονται κάποια ψηφοδέλτια που αναγράφουν πάνω διάφορα αστεία η πολύ σοβαρά πράγματα. Υπάρχουν π.χ. πολίτες που επέλεξαν να αναφέρουν πάνω στα ψηφοδέλτια ότι δεν ψηφίζουν κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο γιατί δεν τους έδωσε χρήματα!

 

 

Υπάρχουν επίσης ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών. Τέλος λόγω του ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή , κάποιοι περνάνε τα ψηφοδέλτια σχεδόν από μικροσκόπιο στην προσπάθεια τους να τα βγάλουν άκυρα , μήπως και αλλάξει κάτι στην διαφορά.

 

 

Νεότερα για το αποτέλεσμα που θα βγάλει αυτός ο έλεγχος θα σας παρουσιάσουμε αμέσως μόλις ολοκληρωθεί.

 

 

Να σημειώσουμε επίσης ότι έχουν περάσει 7 ημέρες από τις εκλογές και δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή δήλωση η σχολιασμός από τον νυν Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα. Προφανώς θα αναμένουν όλοι στον συνδυασμό του να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και μετά να μιλήσουν.

 

 

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: