Σε θρίλερ άνευ προηγουμένου εξελίσετται η μετεκλογική περίοδος στην Μεγαλόπολη- Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του arkadiapress.gr ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Μπούρας.

KJKJHGHΟ δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας σε συνέντευξή του τονίσε πως με την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η παράταξή του, βρέθηκαν σε αρκετά διαμερίσματα του Δήμου, στοιχεία που σύμφωνα με τους νομικούς δεν είναι νόμιμα. Μάλιστα για το λόγο αυτό έχει κατατεθεί και ένσταση.


Αναλυτικότερα εκτός από τα όσα έχουν ακουστεί για το Άκοβο και τα τρυπημένα ψηφοδέλτια, ο κ.Μπούρας ανέφερε πως και στην τοπική κοινότητα Κουρουνιού 108 έγκυρα ψηφοδέλτια της παράταξης του κ. Παπαδόπουλου, σύμφωνα με τους δικούς του νομικούς θα έπρεπε να αξιολογηθούν ως άκυρα.

 

 

Τέλος ο δήμαρχος Μεγαλόπολης εξέφρασε την πεποίθηση του πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει λυθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και πως στις αρχές Σεπτέμβρη θα ορκιστεί κανονικά η νέα Δημοτική αρχή που θα προκύψει μετά τον έλεγχο.

 

 

"Έχουν ακουστεί στην κοινωνία την δική μας διάφορες εκδοχές που νομίζω πως μας προσβάλλουν όλους τους αυτοδιοικητικούς παλιο9ύς και νέους", ανέφερε κλείνοντας ο κ.Μπούρας

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: