megalopoli dimarxio 1Σας προσκαλούμε όπως, την 29η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Σάββατο και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 179.273,21€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως ενδέκατη τακτική επιχορήγηση έτους 2014, μηνός Νοεμβρίου (ΙΑ΄ κατανομή έτους 2014).

2. Χρηματική Επιχορήγηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης για την κάλυψη δαπανών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του.

3. Χορήγηση Χρηματικού Βοηθήματος σε πληττόμενη οικογένεια από πυρκαγιά στην Τ.Κ. Ζώνης για την αντιμετώπιση εκτάκτων και σοβαρών αναγκών και την κάλυψη ειδών διαβίωσης.

4. Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Τρίπολης για τη διοικητική υποστήριξη του Δήμου Μεγαλόπολης.

5. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014 για την ενίσχυση της γραμμένης πίστωσης του έργου «Εργασίες βελτίωσης & Κατασκευή Ηλεκτροφωτισμού της Εισόδου του Δήμου Μεγαλόπολης επί της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Μεγαλόπολης».

6. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Εργασίες βελτίωσης και κατασκευή ηλεκτροφωτισμού της εισόδου Δήμου Μεγαλόπολης επί της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Μεγαλόπολης».

7. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του υπ' αριθμ. Κυκλοφορίας ΚΗΟ 9867 Πυροσβεστικού Οχήματος του Δήμου Μεγαλόπολης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγαλόπολης.

8. Διαγραφή χρεών τελών ύδρευσης από τους Οριστικούς Βεβαιωτικούς Καταλόγους Δήμου Μεγαλόπολης.

9. Επιβολή τέλους ύδρευσης, δικαιώματος σύνδεσης, αντικατάστασης & επισκευής παροχών του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

10. Επιβολή τέλους χρήσης αποχέτευσης, δικαιώματος σύνδεσης και χρήσης αποφρακτικού μηχανήματος και τέλους χρήσης εγκατάστασης και λειτουργίας Βιολογικού Καθαρισμού πόλης Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

11. Επιβολή τέλους καθαριότητας & φωτισμού για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

12. Επιβολή Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (στεγασμένων ή μη) για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

13. Επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

14. Επιβολή τελών και δικαιωμάτων χρήσης Κοιμητηρίων για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

15. Επιβολή τέλους παραχώρησης χώρου των εμποροπανηγύρεων Αγ. Κων/νου & Ελένης Δ.Κ. Μεγαλόπολης και Αγ. Θεοδώρας Τ.Κ. Βάστα για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

16. Επιβολή τέλους χρήσης Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2015 και εφεξής.

17. Επιβολή ειδικού τέλους σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 13 του άρθρου 25 του Ν. 1828/89 σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. για το οικ. έτος 2015.

18. Κατάρτιση και Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης έτους 2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: