basket 1

Μετά τις υποδειγματικές διοργανώσεις του "Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών" και της "Προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Εφήβων", η Μεγαλόπολη φιλοξενεί για τρεις ημέρες τους "Προκριματικούς Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων", που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου).

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο Μ. Δευτέρα 6/4, Μ. Τρίτη 7/4 και Μ. Τετάρτη 8/4 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης, με τη συμμετοχή των ομάδων "Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ" (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π), "Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ" (Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.), "Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ" (Ε.Σ.ΚΑ.Κ.) και την πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Σ.ΚΑ.Η., ενώ η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα σημαντική στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι η συμμετοχή της ομάδας της πόλης μας "Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ", καθώς είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την απόφασή της να διεξαχθούν οι Προκριματικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Εφήβων – Νεανίδων & Κορασίδων στην ελληνική περιφέρεια, ενσωματώνει όλο τον Ελλαδικό χώρο και έχει ως στόχο, εκτός από τη στελέχωση των Εθνικών Ομάδων Παίδων & Εφήβων, την αποκέντρωση του ελληνικού μπάσκετ και την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την παρουσία και τη συμμετοχή των πολιτών στις προηγούμενες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, η Δημοτική Αρχή στηρίζει τους "Προκριματικούς Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων" και στοχεύει σε μία ακόμα επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που θα τονώσει το ενδιαφέρον όλων των πολιτών -και ιδίως των νέων- για τον αθλητισμό, στηρίζοντας παράλληλα την γενικότερη ανάπτυξη της πόλης μας.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού
Αθανάσιος Δάρρας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: