dimotikes eklogew 1

Μετά από συνεχή ευρύτερο διάλογο μεταξύ προσώπων, παρατάξεων και κινήσεων, ο π. Δήμαρχος Γόρτυνος Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, ο π. Δήμαρχος Φαλαισίας Φουσέκης Γιάννης, ο π. Δήμαρχος Μεγαλόπολης Τσιριγώτης Σπύρος, συμφωνήσαν να στηρίξουν τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο εκπαιδευτικό και συγγραφέα.

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος είναι γνωστός νέος άνθρωπος της πόλης μας, επιστήμονας, με γνώση, άποψη και όραμα αποφασισμένος να ηγηθεί των νέων προσπαθειών για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος μας.

Αφετηρία για την συναπόφαση για κοινή στήριξη στον Διονύση Παπαδόπουλο αποτελεί η διαπίστωση ότι για το μέλλον του Δήμου μοναδικός δρόμος για την επιτυχία είναι η συνεργασία όλων και η μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση δυνάμεων.

Το όραμα μας είναι με την συνένωση των δυνάμεων όλοι μαζί να τεθούμε στην υπηρεσία των συνδημοτών μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και το Δήμο μας συνολικά. Βάση για την συνεργασία μας αποτελούν η συν αντίληψη που έχουμε για την λύση των βασικών προβλημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν τον Δήμο μας.

Πρώτοι κατανοήσαμε ότι στα μεγάλα ζητήματα του σήμερα και του αύριο πρέπει να λειτουργήσουμε ενωμένοι χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εγωισμούς, ότι είναι απαραίτητο εμείς πρώτοι να ανοίξουμε δρόμο σε νέες δυνάμεις. Είμαστε βέβαιοι ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες και άλλες δυνάμεις θα συγκλίνουν στη νέα δυναμική πρόταση της υποψηφιότητας του Διονύση Παπαδόπουλου και θα συστρατευθούν για ένα νέο Δήμο αντάξιο στις προσδοκίες και τα οράματα των νέων ανθρώπων ώστε να βγει ο τόπος μας από το σημερινό αδιέξοδο.

Όσον αφορά προσωπικά τον καθένα από τους τρεις μας έχουμε ικανοποιήσει τις προσωπικές μας φιλοδοξίες εδώ και πολλά χρόνια.
Συστρατευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια χωρίς όρους και προαπαιτούμενα.

Μιχόπουλος Κώστας – Τσιριγώτης Σπύρος – Φουσέκης Ιωάννης

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: