megalopoli dimarxio 1Σας προσκαλούμε όπως, την 17η του μήνα Μαρτίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 7.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 5.953,76 € επιχορήγησης από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών των ωφελούμενων προώθησης της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

2. ΄Εγκριση της αριθμ. 9/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης, περί αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Ν.Π.Ι.Δ. οικ. έτους 2014 για την ενίσχυση πίστωσης και την καταβολή της δαπάνης της προμήθειας καυσίμων για θέρμανση και φωτισμό Δημοτικού Κινηματογράφου.

3. Σύναψη Μίσθωσης ακινήτου (κτιρίων – ακάλυπτης έκτασης) Σιδηροδρομικού Σταθμού Μεγαλόπολης για τη διαμόρφωσή του σε πολιτιστικό κέντρο – κέντρο νεότητας – αθλητισμού και χώρο πρασίνου.

4. Σύναψη Μίσθωσης ακινήτου Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουτσίου για τη διαμόρφωσή του σε πολιτιστικό κέντρο.

5. Λήψη απόφασης σχετικά με την καταπάτηση δημοτικού χώρου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Λυκόσουρας του Δήμου Μεγαλόπολης.

6. Διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης κατά τον εορτασμό της εθνικής εορτής 25ης Μαρτίου 1821.

7. Διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή του Δήμου στη διεξαγωγή αγώνων καλαθοσφαίρισης «3 με 3».

8. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 για την ενίσχυση γραμμένης πίστωσης – Χρηματική Επιχορήγηση Αθλητικού Σωματείου (Α.Σ.) «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» - Τροποποίηση της αριθμ. 61/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

9. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 με μεταφορά πιστώσεων από το Αποθεματικό Κεφάλαιο αυτού για την ενίσχυση υφιστάμενων Κ.Α. για την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών και τη δημιουργία νέου κωδικού εξόδων για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δήμου – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014.

10. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 για την ενίσχυση γραμμένης πίστωσης για την καταβολή της δαπάνης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Καμάρας» - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014

11. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 για την ενίσχυση δημιουργία νέου κωδικού - Εκτέλεση του νέου έργου «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Τ.Κ. Γιανναίων Οικ. ΄Ανω Γιανναίων- Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014.

12. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Καρύταινας».

13. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Αξιοποίηση – ανάδειξη προσπελασιμότητας κάστρου Γαρδικίου Χειράδων».

14. ΄Εγκριση διενέργειας της προμήθειας φυτευτικού υλικού (οπωροφόρα και καλλωπιστικά δένδρα και φυτά) – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποσοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας.

15. Παραλαβή της οριστικής μελέτης με τίτλο «Κατασκευή Παλαιοντολογικού Πάρκου και Εκθεσιακών Χώρων στο ΄Ισωμα Καρυών».

16. Παράταση της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης (Β΄ Στάδιο) με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Οικισμού Ψαθί Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

17. Παράταση της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης (Β΄ Στάδιο) με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

18. Παράταση της προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης (Β΄ Στάδιο) με τίτλο «Αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.Κ. Μεγαλόπολης».

19. Λύση της υπ΄ αριθμ. 2745/06-09-2004 Σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ».

20. Λύση της υπ΄ αριθμ. 4974/29-12-2006 Σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ».

21. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του Δημοτικού Φωτισμού στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης επί της οδού Πλαπούτα.

22. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του Δημοτικού Φωτισμού στην Τ.Κ. Τριλόφου στον Οικισμό Παλαιομοιρίου πλησίον οικίας Δάρρα Β..

23. ΄Εγκριση δαπάνης επέκτασης δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του Δημοτικού Φωτισμού στη Τ.Κ. Χράνων πλησίον οικίας Γεωργακόπουλου Νεκταρίου.

24. Διαγραφή χρεών ΄Υδρευσης & Αποχέτευσης από τους Οριστικούς Βεβαιωτικούς Καταλόγους ΄Υδρευσης Δ.Κ. Μεγαλόπολης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: