"Αδιανόητο" χαρακτήρισε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαλόπολης και για χρόνια υπηρετών στο πυροσβεστικό σώμα Γιάννης Μαρκολέφας την απόφαση που έχει ληφθεί από το Αρχηγείο να φύγει από την πόλη της Μεγαλόπολης η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

DSCN5349 1Ο κ. Μαρκολέφας έθεσε το θέμα και γνωστοποίησε τη διαφωνία τους στη διάρκεια συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Αρκαδίας λέγοντας πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αντιδράσει και μάλιστα απορούν με την κίνηση να μεταφερθεί η Πυροσβεστική στη Βελιγοστή, 10 χιλιόμετρα εκτός της πόλης της Μεγαλόπολης. Κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα αφού για να φτάσει στην πόλη ένα όχημα θα χρειαστούν 15 λεπτά.


Μάλιστα ο κ. Μαρκολέφας δήλωσε την έκπληξή του για έναν ακόμα λόγο.... Γιατί ως δήμος παραχωρούν κτίριο και μάλιστα έχουν προτείνει δύο χώρους, πολύ ευρύχωρους, ένας εκ των οποίων είναι δίπλα στο κτηνιατρείο... Έτσι δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί φεύγει μία υπηρεσία από την πόλη όταν βέβαια όπως σημείωσε έχουν φύγει και άλλες υπηρεσίες (πχ εφορία)...


Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Μαρκολέφας:

 

 

Πηγή:drt915.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: