Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 3η Γενική Συνέλευση της Αυτόνομης Παρέμβασης Πολιτών Βόρειας Κυνουρίας «Κυνουρίας γη».

Kynoyrias-GiΣύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές, η Γενική Συνέλευση των μελών, με απόφασή της, εκλέγει τον επικεφαλής του συνδυασμού, τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και ορίζει την Επιτροπή Προγράμματος..
Στη Συνέλευση, μεταξύ των μελών και φίλων της κίνησης αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος και με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

 

1. Αναδείχτηκε ο Γιάννης Γιοβάς επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. 

2. Εκλέχθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

o Λάτση Χάιδω, Κοιν. Λειτουργός /Συμβ. Επιχειρηματικότητας– Υπάλληλος του ΟΑΕΔ.
o Φουρτούνη Μαρία, Άνεργη – πρώην ελεύθερη Επαγγελματίας
o Καμπύλης Άγγελος, Οικονομολόγος – Υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας
o Μεταξάς Σωκράτης, Δάσκαλος στο Δ.Σ. Παραλίου Άστρους
o Μίλης Γιάννης, Φωτογράφος
o Μπούζιος Βασίλης, Εκπαιδευτικός – Βιοκαλλιεργητής
o Πούλος Παναγιώτης, Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ
o Ροζολής Θανάσης, Αρχιτέκτων Μηχανικός.
o Τζιβελόπουλος Φώτης, Ηλεκτρονικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας
3. Ορίσθηκε η Επιτροπής Προγράμματος η σύνθεση της οποίας είναι:
o Λάτση Χάιδω
o Μαντζανά Γεωργία
o Λάτσης Σωτήρης
o Μεταξάς Σωκράτης
o Μπούζιος Βασίλης
o Πολυμενάκος Νίκος
o Τζιβελόπουλος Φώτης
o Φαρμασώνης Κώστας

 

Πεποίθησή μας είναι ότι οι συμμετοχικές διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής της Κίνησης, των υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων καθώς και της Επιτροπής Προγράμματος, αποτελούν ασφαλιστικές δικλείδες για καλές αυτοδιοικητικές πρακτικές.


Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της «Κυνουρίας γη» πιστεύουμε ότι η αυτοδιοικητική πολιτική ζωή του τόπου μας έχει ανάγκη από «νέα και φρέσκα» πρόσωπα. Και το «νέο» δεν έχει να κάνει μόνο με το πρόσωπο, αλλά κυρίως με τις αντιλήψεις για το λόγο και ρόλο της αυτοδιοίκησης, τον προσανατολισμό και τις προτεραιότητές της. Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται το "νέο", αυτοί που πρέπει να το φοβούνται είναι οι εξαρτημένοι από την καρέκλα της εξουσίας.


Οι διαδικασίες διαβούλευσης, προτάσεων για το πρόγραμμα καιανάδειξης υποψηφίων παραμένουν ανοικτές σε όποιον θέλει να συμβάλει. Οι γενικές συνελεύσεις θα συνεχιστούν και σε κάθε Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας, όπου θα γίνονται συζητήσεις με τους κατοίκους, για να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη της επιτροπής για κατάθεση υποψηφιότητας: Ι. Μίλης (6945153544), Π. Πούλος (6982329698) και Μαρία Φουρτούνη (6979649320).

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: