tzioumis kolymvitirioΜε απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Υπουργείου Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ), εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, περίπου 500.000 ευρώ, για τα έργα στατικής επάρκειας στο Kολυμβητήριο της Τρίπολης.

Αυτό ανακοίνωσε επισήμως ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, την Παρασκευή (7/4/2023).
Οι εργασίες στατικής ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης είπε: «Οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής, από τη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα, ήταν συνεχείς για να μπορέσει να επιλυθεί.
Πήραμε απόφαση ότι δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών και όλων των ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν καθημερινά το χώρο του Κολυμβητηρίου.
Υπήρξε όλη αυτή η κριτική, που εγώ θεωρώ καλόπιστη από τους περισσότερους συμπολίτες μας. Αλλά, το θέμα της ασφάλειας που προτάξαμε, ήταν σαφώς σημαντικότερο από το πρόβλημα.
Τέλος καλό, όλα καλά, για την κατασκευή του έργου, διότι υπήρχε και ο κίνδυνος να απενταχθεί και να μην ολοκληρωθεί.
Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα ξεκινά ο εργολάβος, ο οποίος ήδη έχει ενημερωθεί. Θα συνεχιστεί η ίδια εργολαβία, δεν θα χρειαστούν άλλες διαδικασίες.
Το έργο θα υλοποιηθεί ως τις 30 Νοεμβρίου 2023.
Ζητούμε συγνώμη στους πολίτες για όλη αυτή την καθυστέρηση.
Σημασία έχει ότι το μεγάλο αυτό θέμα το οποίο απασχολούσε εκατοντάδες οικογένειες στην πόλη μας, λύνεται, χωρίς άλλα προβλήματα.
Στόχος είναι να παραδοθεί ένα σύγχρονο και ασφαλές κολυμβητήριο στα παιδιά μας.»

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: