de 1ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τρίπολη 13-03-2017

«Ήρθαν ντυμένοι φίλοι
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου ...»
Οδυσσέας Ελύτης – Άξιον Εστί.

Αγαπητοί συνάδελφοι
θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, ορισμένες σκέψεις και αγωνίες μας σχετικές με την απόφαση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας για τα γεγονότα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης το Μάρτιο του 2014.
Δεν μας ταιριάζει να παραμείνουμε σιωπηλοί, γιατί αυτό δεν θα ήταν μόνο ήττα για εμάς, αλλά θα ήταν παραίτηση και παράδοση στον λαϊκισμό των όψιμων κηνσόρων και σίγουρα δεν θα μας το επιτρέπατε όλοι εσείς που σας εκπροσωπούμε.


Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Αρκαδίας δυστυχώς βάζει υπεράνω το κομματικό καθήκον και τις παρωχημένες ιδεολογίες και ιδεοληψίες από τον συνάδελφο Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Βασίλειο Μπιστόλα. Παρουσιάζει – ενώ γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα – το θύμα ως θύτη και τον θύτη ως θύμα. Επιβραβεύει πράξεις ανομίας και καταγγέλλει τον συνάδελφο.
Αγαπητοί «αριστεροί» και «αδέσμευτοι» συνάδελφοι της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Αν «αριστερός» και «αδέσμευτος» είναι αυτός που ως κήνσορας καταδικάζει άκριτα τον συνάδελφό του, – ενώ έχει καταστατική υποχρέωση να τον προστατεύει – ναι, είναι τιμή μας που δεν είμαστε «αριστεροί και αδέσμευτοι».
Η «πράξη» αυτή της ΕΛΜΕ Αρκαδίας μας εξοργίζει και μας προκαλεί απέχθεια.
Συνάδελφε Βασίλη, είμαστε αλληλέγγυοι!

Υ.Γ. Αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΛΜΕ Αρκαδίας
«είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους ...»
(Οδυσσέας Ελύτης)

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ζαφειρόπουλος Πάνος
Κρατημένος Ιωάννης
Μαρκόπουλος Γεώργιος

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: