konstantinopouloss 708Για τα μέτρα και τα «αντίμετρα»:
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει ούτε τα μέτρα ούτε τα «αντίμετρα», γιατί είναι απλώς ένα «παιχνίδι» των κ.Τσίπρα και Καμμένου για να μείνουν στην εξουσία και να δώσουν το δόλωμα στους Βουλευτές τους.
Τα δήθεν «αντίμετρα», δεν θα υλοποιηθούν ποτέ, με προαπαιτούμενο πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.
Το πρώην «ματωμένο πλεόνασμα» που κατήγγελλε ο κ.Τσίπρας έγινε «παράδεισος» στα χρόνια της «αριστερής» διακυβέρνησης!
Με τα νέα μέτρα, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποστερεί ένα μισθό από εργαζομένους με εισόδημα 435 ευρώ, πετσοκόβει τα κοινωνικά επιδόματα, κοροϊδεύει τους πολίτες.
Οι κ.Τσίπρας και Καμμένος έχουν καταντήσει συνώνυμοι του πολιτικού αμοραλισμού: όλα για την καρέκλα.


Για τις μεταρρυθμίσεις:
Αν ήθελαν πραγματικά αντίμετρα, ας είχαν ξεμπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό. Αντί όμως να επιτρέψουν να εισφέρει η επένδυση αυτή 2% στο ετήσιο ΑΕΠ της χώρας, επέλεξαν να επιβάλουν 2% του ΑΕΠ μέτρα στους πολίτες. Εμείς είχαμε προωθήσει την υλοποίηση της επένδυσης, και ο κ.Τσίπρας τότε διαδήλωνε. Τις ίδιες ιδεοληψίες έχει και σήμερα.
Αν ήθελαν πραγματικά αντίμετρα, ας είχε ξεκινήσει η εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου. Όμως μέχρι σήμερα, δυόμισι χρόνια μετά από την αναρρίχησή τους στην εξουσία, δεν έχει λάβει ούτε ένας επενδυτής ούτε ένα ευρώ. Ως εκεί φτάνει η ανικανότητά τους.
Αν ήθελαν πραγματικά αντίμετρα και μεταρρυθμίσεις, ας είχαν ακολουθήσει το σχέδιο της «μικρής ΔΕΗ», όπως το είχε προτείνει το ΠΑΣΟΚ: για το 30% της ΔΕΗ, θα εισέρρεαν 1,5 δις ευρώ στην εταιρία για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Όμως προτίμησαν να δώσουν στους ιδιώτες το 50% των πελατών της, χωρίς ούτε ένα ευρώ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εμμονών τους.
Δείτε τι συμβαίνει και στην Cosco σήμερα: Με ευθύνη του κ.Τσίπρα, αυτή η Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να σταματήσουν οι επενδύσεις.
Για το ΠΑΣΟΚ:
Το ΠΑΣΟΚ έβαλε πλάτη για τη χώρα, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.
Τώρα, πρέπει να προχωρήσει όλη μαζί η Κεντροαριστερά στο επόμενο στάδιο. Ο κ.Τσίπρας όμως, δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά.
Ο κ.Τσίπρας θα ψηφίσει τα μέτρα αυτά – η ΝΔ όμως θα τα εφαρμόσει.
Η μόνη εναλλακτική είναι η εθνική συνεννόηση για ένα Αναπτυξιακό Μνημόνιο που θα αφορά την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η χώρα.
Πρώτη η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο κ.Κεγκέρογλου, κατήγγειλε τη «νέα διαπλοκή» του κ.Τσίπρα, αρχικά με την αποτυχημένη προσπάθεια του κ.Καλογρίτσα, και τώρα με τον κ.Σαββίδη. Πριν από ένα χρόνο που είχε κατατεθεί η ίδια τροπολογία, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να την αποσύρει μετά από καταγγελία του κ.Κεγκέρογλου και δική μου στη Βουλή. Εμείς στηρίξαμε και στηρίζουμε την πολυφωνία στα ΜΜΕ. Η Κυβέρνηση όμως και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στηρίζουν απροκάλυπτα τη διαπλοκή, χαρίζοντας πρόστιμα 38 εκ.ευρώ στον κ.Σαββίδη την ίδια ώρα που αυτός ψάχνει μεγάλα «deals» στον χώρο των ΜΜΕ.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: