asthenoforo 2Ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και τρεις τραυματίες ανασύρθηκαν από φρεάτιο αντλιοστασίου του Δήμου Ευρώτα, στη Σκάλα Λακωνίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr και επικοινωνία με το γραφείο Τύπου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πρωί της Τρίτης, ένας εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρίας κατέβηκε στο φρεάτιο, προκειμένου να εκτελέσει εργασίες, όπου και έχασε τις αισθήσεις του.

Οι τρεις συνάδελφοί του αντιλαμβανόμενοι το γεγονός, κατέβηκαν να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον έναν εργαζόμενο και τραυματισμένους τους άλλους τρεις.

[10:20]: Σε επικοινωνία του epoli.gr με τον Δήμο Ευρώτα, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας, με τον Δήμαρχο (έχει μεταβεί στο νοσοκομείο) και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, από την πρώτη στιγμή, να πράττουν τα δέοντα, με το άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης.

[10:50]: Το ΕΚΑΒ Σπάρτης με το οποίο επικοινώνησε το epoli.gr μας γνωστοποίησε πως, ο εργαζόμενος (υπήκοος Βουλγαρίας) που έχασε τις αισθήσεις του, κατά το εργατικό δυστύχημα πλέον, σε αντλιοστάσιο ιδιοκτησίας του Δήμου Ευρώτα, απεβίωσε.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεύτερος εργάτης, κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Σπάρτης υπέστη ανακοπή καρδιάς, με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να προσπαθεί να τον επαναφέρει.

Αναμένεται επίσημο δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Σπάρτης, για το τραγικό αυτό γεγονός.

[11:29]: «Δεν πρόκειται για Δημοτικούς Υπαλληλους, χωρίς αυτό να μειώνει την ανθρώπινη αξία και το ίδιο το ατύχημα - δυστύχημα, το οποίο αφορά συμπολίτες μας και γι' αυτό από την πρώτη στιγμή, ο Δήμαρχος, όχι απλά συμπαρίσταται αλλά δρα ενεργά, όπως και όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου μας», τόνισε στο epoli.gr o Αντιδήμαρχος, Ηλίας Παναγιωτακάκος, κάνοντας σαφές κάτι απαραίτητο - αφού πρόκειται για απώλειες ανθρώπινων ζωών - στην προσπάθειά του να αποφύγει, ορθότατα, ενδεχόμενη αναστάτωση στις οικογένειες και όχι μόνο, εργαζομένων του Δήμου.

Το epoli.gr συνεχίζοντας το ρεπορτάζ του, παρουσιάζει το ιδιωτικό συμφωνητικό - απόφαση ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρία του έργου συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Σκάλας (που συνέβη το τραγικό γεγονός) και Βλαχιώτη.

[12:00]: Δυστυχώς, σύμφωνα με ενημέρωση του epoli.gr από τη Δημοτική Αρχή, κατέληξε κι ο δεύτερος εργαζόμενος της ιδιωτικής εταιρίας, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο σημείο του ρεπορτάζ.

epoli.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: